Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Merkür finansal konulardaki becerilerinizi artırıyor. Gündelik yaşamınızda dengeye kavuşuyorsunuz. Cumartesi günü burcunuzda Venüs'e bağlanan Dolunay, harekete geçmeniz için gereken prensipleri bulmanızı sağlıyor. 19 Temmuz - 26 Temmuz Mottosu

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

19 Temmuz - 26 Temmuz

Başak Burcu

Yengeç ve yükselen Yengeçler, aşkla, keyifle, mutlulukla başlayan bir bayram haftasına merhaba diyorsunuz. Kendinizi iyi hissettiğiniz aynı zamanda parasal konularla da ilgili olduğunuz bir dönem. İşte bu bayrama biraz daha rahatlayarak biraz daha kendinize güvenerek, sağlığınızla ilgili konularda sıkıntı yaşadığınız alanları geride bırakarak merhaba diyeceksiniz. Önemli insanlardan çok güzel destekler alabilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz konuşmadığınız arkadaşlarınızla çok güzel planlar yapabilirsiniz.

Perşembe günü Güneş Aslan burcuna geçiyor. Geçtiğimiz aylarda girişimlerinizi başlattıysanız, önemli adımlar attıysanız Perşembe gününden sonra bu attığınız adımların maddi olarak karşılığını göreceğiniz bir dönem başlıyor. Parasal kazançlarınıza, yatırımlarınıza, cebinize giren paraya odaklı olacaksınız ve kendinizi maddi yönden güvene almak isteyeceksiniz. 1 ay boyunca Ağustos’un ortasına kadarki süreçte parasal konularda neler yapabildiğinizi göreceksiniz ya da en ufak bir sıkıntıda kendinizi hiç de güvende hissetmediğinizi fark edeceksiniz. Maddi konular önemli olacak.

Yine Perşembe günü itibariyle yakın çevrenizle olan bağlantılarınız kuvvetlenmeye başlıyor. Bayramda herhangi bir yere rezervasyon yapmadıysanız, tatile gidemiyorsanız ya da geç kaldıysanız yakın çevrenizdeki insanlarla kısa vadeli planlarınızı ve gezilerinizi hayata sokacaksınız.

Cumartesi günü 1 derece Kova burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay sizin ortak ve müşterek para alanınızda gerçekleşecek. Ailenizle ortak bir para havuzunuz varsa, buralarda verilecek önemli kararlar bu Dolunay’da devreye girebilir. Bir ödemeyle yüz yüze gelebilirsiniz ya da çok fazla harcama yapmış olabilirsiniz. Dolunay’da yaptıklarınızı düşüneceğiniz nerede açıldığınızı nerede parasal konuları toplamanız gerektiğini fark edeceksiniz. Aynı zamanda bu Dolunay’la beraber harcamalar ve gelirler dengesini de iyi korumanız gereken 15 günlük süreç içerisine giriyorsunuz.

Hafta sonu ilişkilere dikkat edin. Çünkü karşı tarafla anlaşmak çok kolay olmayabilir. Karşı tarafın söylediği bazı sözlere sinir olabilir ya da karşı tarafın size böyle davrandığını düşünebilirsiniz. Güç çekişmelerinden ve obsesif davranışlardan hafta sonu uzak durmaya özen gösterin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
19 Temmuz - 26 Temmuz

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 25' 15" R
Ay
Oğlak
11° 19' 43"
Merkür
Koç
16° 32' 39"
Venüs
Koç
29° 43' 31"
Mars
Balık
28° 55' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 58"
Satürn
Balık
16° 29' 01"
Uranüs
Boğa
22° 17' 17"
Neptün
Balık
28° 52' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 01"
Lilith
Başak
23° 13' 23"
True Node
Koç
15° 23' 22"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>