Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Tatile ihtiyacınız var ama biraz sabır... Unutmayın ki Perşembe günü gerçekleşecek Dolunay size güzel bir haber getirebilir ya da iş hayatınızla ilgili bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. Hazırlıklı olun! 21 Haziran - 28 Haziran Mottosu

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

21 Haziran - 28 Haziran

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar, yakın çevrenizden alacağınız önemli haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta başında sizin dışınızda gelişen olaylar, hayatınıza ufak tefek krizler getirecek. Ama bu krizlerle nasıl baş etmeniz gerektiğini de gayet net bileceksiniz.

Bu pazartesi Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Sosyal çevreniz hareketleniyor, arkadaş ortamlarınızda, sosyal ortamlarda kendinizi göstereceksiniz. İşten elde ettiğiniz gelirlerin üzere düşeceğiniz aynı zamanda hedeflerinizin, vizyonunuzun önem kazanacağı ve sizin gibi düşünen insanlarla daha fazla vakit harcayacağınız ve yeni insanları tanımaktan mutluluk duyacağınız bir döngü içine giriyorsunuz.

Bu hafta ilişkilerden yana çok şanslı olacaksınız. Eğer bir ilişkiniz varsa onun sosyal ortamları, eğlence hayatı ya da eğlenceli arkadaşları ile bir arada olmak önem kazanabilir. Hayatınızda bir insan yoksa gireceğiniz çevrelerde yeni bir insanla tanışma ihtimalimiz de artacak. Yönetici gezegeniniz Merkür, Çarşamba günü düzeliyor. Merkür’ün düzelmesi ile beraber hem meslek hayatınızda hem kariyerinizde yaşadığınız sıkıntı ve problemlerin geride kaldığını görmeye başlıyorsunuz. Kafanızdaki planları, fikirleri hayata geçirmenin tam zamanı.

Perşembe günkü Dolunay sizin aşk evinizde gerçekleşiyor. Aşk hayatınızda biraz daha mantıklı, biraz daha organize olmanız gerektiğini fark edeceksiniz. Belki de arkadaş ortamlarında gösterdiğiniz o duygusal yönünüzü ikili ilişkiler ve özel hayatınızda daha soğukkanlı olarak ortaya koyacaksınız. Ama ne olursa olsun özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Bazı çekişmeler devrede olabilir.

Pazar günü ilişkiler gezegeni Venüs Aslan burcuna geçiyor. Kendinizi ilişkilerden yana gözlemlemek isteyeceğiniz, başınızı dinlemek ve şarj olmak isteyeceğiniz bir döngü içerisinde gireceksiniz. Hem eğitimle ilgili konular hem gelecek planları hem de parasal konularla ilgili önemli kararlar almamaya özen gösterin. Ama spiritüel taraflarınızı kuvvetlendirmek, yurtdışı bağlantılı işlerin üzerine düşmek ya da davalarınız varsa bunların sonuçlarını elde etmek anlamında gayet şanslı bir dönem olacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
21 Haziran - 28 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 45' 06" R
Ay
Aslan
07° 39' 10" R
Merkür
Koç
28° 00' 11"
Venüs
Boğa
17° 56' 57"
Mars
Koç
10° 17' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 11' 29"
Satürn
Balık
17° 40' 46"
Uranüs
Boğa
23° 08' 33"
Neptün
Balık
29° 17' 23"
Plüton
Kova
02° 04' 27"
Chiron
Koç
21° 24' 24"
Lilith
Başak
24° 51' 51"
True Node
Koç
14° 53' 56"
Son Güncelleme : 14/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>