Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

6 Mayıs - 13 Mayıs

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar maddi konular ön planda olarak haftaya giriş yapıyorsunuz. Bu alanda bir süredir üzerinizde hissettiğiniz bir sabırsızlık bir harekete geçme isteği yüksek olabilir. İşlerinizi bir an önce toparlama enerjisi hızlı olacak bu da bazen gereksiz çıkışlar, hatalar yapmanıza da neden oluyor. Bu hafta en çok para ile ilgili konularda sabırsızlıktan uzak durmaya çalışın. Maddi konularda şifalanmanız gereken, konuşulması gereken başlıklar olabilir. Salı günü bu konuların üzerine düşebilirsiniz. Güneş’in Satürn’le olumlu açısı ikili ilişkiler ve özel hayatınızda son zamanlarda yaşadığınız iniş çıkışları rahatlatıyor. Şimdi sevdiğiniz insanla ilişkinizde yapılanma içerisindeyseniz ya da birbirinize vermiş olduğunuz sözler varsa bu sözleri yerine getirmek üzere harekete geçeceksiniz. Sevdiğiniz insanın ya da eşinizin ailesi, yakın çevresindeki insanlarla bu dönem anlaşmak kolay olurken kısa vadeli tatil programlarınızı harekete de geçirebilirsiniz.

Çarşamba günü Boğa burcunda bir Yeni ay gerçekleşecek. Eğitimden seyahate kadar geleceğinizi ilgilendirecek her tür işinizde hızlı olasılıkları ve yeni açılımları karşınıza getirecek. Açılımları hayatına en rahat alan burç siz oldunuz. Eğitimde önemli bir kapı mı aralanması gerekiyor, ticari faaliyetlerde hız kazanmanız mı gerekiyor, verimli, tutarlı olmanız gereken konular mı var, yurt dışı bağlantılı işlerde, seyahatlerde, turizm, medya, sosyal medya alanında hızlı ilerlemeler kaydedebilir ve önemli açılımlar yaşayabilirsiniz. Kendinizi geliştirdiğiniz bir dönem ve bu gelişim size fazlasıyla yarıyor çok üretken olduğunuzu hissediyorsunuz ve hayatınızda yeni kapılar da aralanıyor. Çalışma hayatınız ve sağlığınızın da temelinde ne gibi sorunlar olduğunu değişmesi gerekenleri çok net göreceksiniz. Yanınızda çalıştırdığınız insanların hayatındaki sıkıntıları kalben çok fazla hissedeceksiniz kendinizi bu alanlara daha fazla vereceksiniz ama sonuç ne olursa olsun kendinizi geliştiriyorsunuz.

Perşembe ve Cuma günleri kariyeriniz. önem kazanıyor. Daha fazlayapmak ve çalışmalarınızı insanlara aktarmak önemli olurken hafta sonu sosyal çevreniz öne çıkacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
6 Mayıs - 13 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 21' 57" R
Ay
Koç
22° 50' 20" R
Merkür
Koç
20° 29' 17"
Venüs
Boğa
08° 32' 42"
Mars
Koç
04° 26' 23"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 30"
Satürn
Balık
17° 05' 40"
Uranüs
Boğa
22° 41' 57"
Neptün
Balık
29° 05' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 57"
Lilith
Başak
24° 01' 01"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 06/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>