Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Cuma gününden itibaren burcunuzda konumlanacak Mars sayesinde, özel hayatınız da dahil olmak üzere aktif ve yapıcı bir hafta sonu yaşamayı umabilirsiniz. 26 Temmuz - 2 Ağustos Mottosu

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

26 Temmuz - 2 Ağustos

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar, ilişkiler bu hafta sizin için önemli olacak. İlişkilerde daha hızlı yol almak istiyorsunuz ama bu aralar bir türlü ilişkinizin istediğiniz gibi ilerlemediğini görüyorsunuz. Çünkü bu aralar henüz enerjinizi tam anlamıyla kullanamıyorsunuz.

Ama diğer taraftan bu hafta itibariyle enerjiniz hareketleniyor yani kendinize daha fazla vakit ayıracak, mücadelelerinizi hızlandıracaksınız. Sağlığınızda mide ve bağırsak sıkıntılarına dikkat etmeniz gerekebilir. Mars özellikle yükselen Başakların yükselen üzerinden geçerken çeşitli aksilikleri beraberinde getirebilir. Çarpmalar, düşmeler ve sakarlıklar oluşabilir. O yüzden hızlanacaksanız daha temkinli, dikkatli bir şekilde hareket ederek hayatınızın hızlanmasına izin verin.

Diğer taraftan Merkür de Aslan burcuna geçiyor yani hem kariyerinizle ilgili konuları hem de hayati birtakım konuları biraz geri plana alabilirsiniz. İki hafta boyunca çok büyük girişimlerden uzak durun. Bazı konuları ele almak tekrar tekrar üzerinden geçmek, plan yapmak aynı zamanda gelecek birtakım planlarınız ve projelerinizi oluşturmak anlamında bu dönemi iyi kullanmalısınız. Yurtdışına gitmek, yabancı ülkeleri gezmek ya da uzak yerlerden alınacak haberler bu dönem sizi mutlu edebilir.

Diğer taraftan Jüpiter Kova burcuna geçerek gerilemesine devam ediyor. 2021 yılında iş, hizmet ve sağlıkla ilgili alanlarda çeşitli fırsatlara sahip olmuştunuz. Ama Mayıs ve Temmuz ayında bu fırsatların başka konulara kaydığını görmüştünüz. Ekim ayına kadarhayatınız, sağlık ve hizmetle ilgili alanlarda yeniden şansa ve fırsatlara kavuşmuş olacaksınız. Ama bu şans ve fırsatlar henüz Jüpiter gerilediği için istediğiniz seviyede olmayabilir. Ekim’e kadar biraz daha rölantide hissedeceksiniz ama Ekim’den sonra bu alanlarda çok şanslı olacaksınız.

Bu hafta ikili ilişkiler ve özel hayatınızda biraz disiplinsiz, abartılı davranışlar ön plana geçebilir. Özel hayatınız, ortaklı işleriniz ve yapacağınız işler alanında bu noktaya dikkat etmenizi tavsiye ederim. Hafta sonu kendi hayatınızla ilgili konuları gözden geçirmek, çözüme kavuşturmak anlamında hayat size gülümseyecek. Hayatınızda bir insan varsa o insanın hem sağlığı hem de işi ile ilgili konularda çeşitli şanslara sahip olduğunu göreceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
26 Temmuz - 2 Ağustos

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 59' 44" R
Ay
Oğlak
05° 30' 59"
Merkür
Koç
16° 25' 15"
Venüs
Koç
29° 11' 10"
Mars
Balık
28° 35' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 51"
Satürn
Balık
16° 26' 41"
Uranüs
Boğa
22° 15' 48"
Neptün
Balık
28° 51' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 32"
Lilith
Başak
23° 10' 28"
True Node
Koç
15° 24' 31"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>