Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

29 Nisan - 6 Mayıs

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar hafta eğlenceli konu ve olaylarla başlayacak. Pazartesi günü Mars ve Neptün kavuşumu özel hayatınızda bazı hayal kırıklıklarını, girişimlerinizde bazı sorunları karşınıza getirebilir. Sevdiğiniz insanın bazı hareketlerini anlamlandıramayabilirsiniz ya da gözünüzde çok fazla büyütebilirsiniz. Mars Neptün kavuşumları hayal kırıklıkları getirir ama hayalperest etkileri de arttırıcı özelliği vardır. Bu aralar size teklifte bulunan insanlar varsa hem özel hayatınız hem ortaklı işlerinizde bu etkilerin olmama potansiyelini de düşünün. Taşınıyorsanız işle ilgili önemli girişimler varsa bu etkilere bu hafta dikkat edin.

Venüs'ün Boğa burcuna geçişiyle hayata daha keyifli gözlerle bakacağınız bir süreç başlıyor. Pazartesi itibariyle 3 hafta boyunca tanımadığınız insanlarla bağlantılarınız kuvvetlenirken eğitim hayatınızda kendinizi ön plana çıkarabilir, seyahatlerinizde aradığınız mutluluğu bulabilir, hukuki davalarınız varsa lehinize sonuçlandığını görebilirsiniz. Bu süreçte hayatınıza etki eden insanlar, daha az tanıdığınız ve samimi olduğunuz insanlar olabilir. Değişik kültürler, farklı yerlerden hoşlanacak, insanların hayatınıza güzellikler kattığını göreceksiniz. Evliyseniz eşinizin kardeşlerinden yana da şans ve fırsatlarınız yüksek olacak.

Salı günü Mars Koç burcuna geçiyor, para ile ilgili konularda mücadeleleriniz hızlanacak. Önünüzdeki bir buçuk ay boyunca enerjinizi maddi konulara ayıracaksınız. Bu sizin ortak gelirler alanınızı kapsıyor. Müşterek hesaplarınız, nafakayla ilgili birtakım girişimleriniz varsa ya da nafaka alıyorsanız bununla ilgili konuların hızlanması ya da mirasla ilgili konu ve olaylarda mücadelenizi ortaya koymanızı sağlayabilir. Bu dönem eğer çok acil değilse, ihtiyacınız yoksa ameliyat olmamaya özen gösterin çünkü Mars zor bir alanınızdan geçiyor ama mecbursanız ona yapacağınız bir şey yok. Para alacak verecek meseleleri, ödemeler, vergiler, kredilerde enerjinizin hızlanması ya da cinsellikle ilgili konularda enerjinizi daha fazla ön plana çıkarmanız ama sabırsız enerjilerin de devrede olması söz konusu olabilir.

1 Mayıs Çarşamba günü Venüs'ün Plüton’la dik açısı devrede olacak. Beraberyaptığınız insanlarla anlaşamama enerjinizi karşı karşıya getirebilir ya da beraber çalıştığınız insanların üzerinizde baskı kurdurduklarını fark edebilirsiniz. Bu da aranızda tartışmaları alevlendirebilir. Yanınızda çalıştırdığınız insanlar varsa o insanlarla olan ilişkilerinizde de dikkatli olmanız gereken bir dönem.

Plüton Ocak sonu itibariyle sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda ilerlemekteydi ve burada önemli değişim ve dönüşümler yaşamış olabilirsiniz. Hayata ve işe bakış açınız değişmiş olabilir. Bu konularda yaşadıklarınızı gözden geçireceğiniz ya da buradaki hızlı ilerlemelerin yavaşlayacağı bir döngü içerisine giriyorsunuz ama bu yavaşlama sizin hayrınıza olacak. Nerede hata yaptığınızı, nasıl hareket etmeniz gerektiğini Plüton'un bu gerilemesinde fark edeceksiniz. Üzerinizdeki sağlıkla ilgili baskı da biraz azalmış olacak. Cuma günühayatınızda beklediğiniz güzel haberlerin karşınıza gelme potansiyeli yüksek görünüyor. Parayla ilgili konular hafta sonu yeniden hareketlenecek borçlar, ödemeler dengesi gündeminize yerleşecek.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
29 Nisan - 6 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 03' 35" R
Ay
Kova
04° 12' 11"
Merkür
Koç
17° 09' 18"
Venüs
Boğa
01° 48' 16"
Mars
Koç
00° 13' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 06' 35"
Satürn
Balık
16° 37' 58"
Uranüs
Boğa
22° 23' 04"
Neptün
Balık
28° 55' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 44"
Lilith
Başak
23° 24' 37"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 01/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>