Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

15 Mayıs - 22 Mayıs

Koç Burcu

Koç ve yükselen Koçlar, bu hafta sizin için biraz karmaşık gibi. İsteksiz enerjilerle giriş yapacaksınız ama sabah saatleri itibariyle durumları toparlayacaksınız ve birkaç gün boyunca kendi istek ve beklentilerinize odaklanabilirsiniz. Merkür'ün düzelmesi ile beraber maddi konularda yanlış kararlar verdiyseniz parasal konularda zorlandıysanız bütün bunların geride kalacağı bir döneme de merhaba diyorsunuz. Kaldı ki Jüpiter de buraya geçiyor hemen Salı günü itibariyle maddi konularda en şanslı burç olarak bir yıl boyunca kazanımlarınız yüzünüzü güldürebilir.

Perşembe günü Jüpiter'in Plüton’la olan dik açısı arkadaş ilişkileriniz, organizasyonlar ya da yaptığınız işlerde beklentilerinizin dışında bazı olaylara maruz kalabileceğinizi gösteriyor. İşte bu dönem paraya ya da bazı beklentilerinize bakış açınızı iyi ayarlamanız ve gücü dozunda ve doğru kullanmanız gerekebilir. Özellikle borsada ya da başka alanlarda yatırımlarınız varsa gözünüzü bu tarihlerde iyice açmaya özen gösterin.

Maddi konularda önemli bir Yeni ay var, bu Yeni ay ile beraber aslında önümüzdeki döneme dair maddi konularda vereceğiniz kararlar önemli olacak. Burada ayakları yere sağlam basan girişimlerinizi hareketlendirebilirsiniz. Önünüzde 15 gün olacak bu konuları hareketlendirmek için. Enerjinizi ev, aile ve yuva alanlarından çocuğunuzla ilgili konulara, aşk hayatınıza, keyfinize, hobilerinize kaydıracaksınız. Eğitimle ilgili konulardan tutun spora kadar size keyif veren konu ve olaylarda hızlı, hareketli enerjinizi kullanabilir hayatınızda bir insan varsa aşkı yaşıyorsanız sevdiğiniz insanla bu dönem ateşli tartışmalara ve ben bildimci tavırlara hazırlıklı olmanız gerekebilir.

Pazar günü itibariyle Güneş İkizler burcuna geçerken yakın çevrenizle bağlantılarınız önem kazanmaya başlayacak. Akrabalar, kardeşler, komşularla olan ilişkilerinizde kendi kimliğinizi ortaya koymaya başlayacaksınız. İletişim, satış, tanıtım, reklam, pazarlama alanlarında kendi gücünüzü ortaya koymak önemli olurken Pazar günü özel hayatınızda dikkatli olun. Çocuğunuz varsa çocuğunuzun hayatında ve ilişkilerinde de sıkıntı ve problemler karşınıza gelebilir. Bulunacağınız sosyal çevrelerde kavgaları fazla büyütmeyin ve mümkün olduğunca sağduyulu olmaya özen gösterin. Spor yaparken de dikkatli olun.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
15 Mayıs - 22 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 51' 53" R
Ay
Başak
10° 05' 53"
Merkür
Koç
17° 30' 29"
Venüs
Koç
17° 37' 44"
Mars
Balık
21° 20' 29"
Jüpiter
Boğa
21° 27' 03"
Satürn
Balık
15° 33' 35"
Uranüs
Boğa
21° 44' 21"
Neptün
Balık
28° 33' 42"
Plüton
Kova
02° 03' 43"
Chiron
Koç
20° 02' 05"
Lilith
Başak
22° 08' 04"
True Node
Koç
15° 36' 42"
Son Güncelleme : 19/04/2024 13:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>