Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

17 Nisan - 24 Nisan

Koç Burcu

Koç ve yükselen Koçlar haftaya isteksiz enerjilerle giriş yapıyorsunuz ama bu hafta sizin için önemli haftalardan bir tanesi. Perşembe günü bir Güneş tutulması var sizin burcunuzda 29 derecede hibrit bir Güneş tutulması yaşanacak. Siz bu Güneş tutulmasını kişisel, sağlık alanınızda ve hayatla ilgili vermeniz gereken önemli kararlar alanınızda yaşayacaksınız. 21 Mart civarı başlatmış olduğunuz işlerin karşılığını bu tutulmayla beraber alabilirsiniz. Bu tutulmayla beraber önünüzdeki 6 ay boyunca tamamlanması gereken önemli işlerle uğraşacaksınız. Hayatınızın yönünü belirlemek, daha önemli konularda harekete geçmek için önce tamamlanması gereken konuları ele alacak ondan sonra vereceğiniz kararlar üzerinden önemli açılımlar yaşayacaksınız. Kadersel olaylara da açık bir süreç olabilir. Perşembe günü bu etkiyi yaşadıktan sonra sosyal çevrenizdeki insanlarla olan bağlantılar önem kazanmaya başlıyor. Arkadaşlarınız ve çevrenizdeki insanlarla bu dönem güç çekişmelerine de açık olma ihtimaliniz var. Onlarla girişeceğiniz maddi konularla bağlantılı birtakım işler, gelecek planlarınız konusunda sürtüşmeler, anlaşmazlıklar ya da işlerin bozulması gibi etkiler olabilir.

21 Nisan Cuma günü itibariyle Merkür, Boğa burcunda geri hareketine başlayacak, işlerinizi Cuma gününe kadar tamamlamanızı tavsiye ederim çünkü 15 Mayıs'a kadar Merkür para alanlarınızda gerileyecek. Maddi konularda kendinizi güvende hissetmeyebilirsiniz bazı şartların ve koşulların değiştiğini görebilirsiniz ve bu dönem yeni insanlarla ticari faaliyetlerde, para ilişkilerinde, para alışverişlerinde bulunmak çok da sizi desteklemeyecek o yüzden var olan işleri düzeltmek, tamamlamak bu konuların üzerine düşmek anlamında 21 Nisan'dan sonrasını kullanabilirsiniz ama büyük girişimler, kredi çekmek, para ile ilgili girişimlerde bulunmak anlamında 21 Nisan 15 Mayıs tarihleri arasında lütfen dikkatli olun.

Çarşamba ve Perşembe günleri hayat sizi daha destekleyecek ama Cuma ve Cumartesi günleri para ile ilgili konulara kendinizi daha fazla kaptıracaksınız. Bu aralar ilişkilerle ilgili konularda yakın çevrenizdeki insanlardan göreceğiniz destekler yüksek görünüyor ya da sevdiğiniz insanın bu aralar gitmesi gereken bir yolculuk, alması gereken bir eğitimle uğraşması da söz konusu olabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
17 Nisan - 24 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 23' 37"
Ay
Akrep
27° 18' 17"
Merkür
Koç
26° 33' 06"
Venüs
Balık
21° 53' 49"
Mars
Balık
05° 09' 06"
Jüpiter
Boğa
16° 50' 39"
Satürn
Balık
13° 19' 42"
Uranüs
Boğa
20° 40' 22"
Neptün
Balık
27° 49' 03"
Plüton
Kova
01° 49' 47"
Chiron
Koç
18° 48' 26"
Lilith
Başak
19° 49' 21"
True Node
Koç
15° 36' 13"
Son Güncelleme : 29/03/2024 17:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>