Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

10 Nisan - 17 Nisan

Koç Burcu

Koç ve yükselen Koçlar, haftaya dış ortamlardan alacağınız haberlerle başlıyorsunuz. Bu hafta sizin için önemli Çarşamba günü Güneş Jüpiter kavuşumu birinci evinizde gerçekleşiyor. Seyahat, eğitim, kendinizi geliştireceğiniz alanlar, geleceğe yönelik atacağınız her tür adım konusunda Çarşamba günü güzel, şans ve fırsatların karşınıza geldiğini göreceksiniz. Korunduğunuzu fark edeceksiniz. Hayatınızın önünde önemli açılımlar var bir karar vermek durumundasınız bazı konuları başlatmış olabilirsiniz ama önünüzde öyle bir sürece gidiyorsunuz ki önce bir şeyleri tamamlamanız gerekecek önce bazı konuları, hesapları kapatmanız gerekecek bu hesaplar kapandıktan, kendinizi şifalandırdıktan sonra yolunuzda hızlı bir şekilde ilerleyeceksiniz. Çarşamba gününü bir kenara not edin.

Venüs'ün İkizler burcuna geçişiyle beraber hemen Salı günü itibariyle iletişim ayağınız hızlanmaya başlıyor. 6 aydan beri iletişimsel konularda kendi gücünüzü ortaya koyduğunuz bir dönemdi ama bu alanda çeşitli mücadelelerle de yüzleştiniz yeri geldi zorlandınız ama şimdi Venüs'ün bu alanlarınıza geçmesiyle beraber o zorlandığınız mücadele ettiğiniz konuları çok daha rahat bir şekilde ele alabilirsiniz. Akraba ve kardeşlerinizle olan ilişkileriniz güzelleşirken satış, tanıtım, reklam, pazarlama, lojistik, ulaşım, eğitim, radyo, televizyon ya da sosyal medya alanlarınızda güzel şanslar ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Kısa vadeli yolculuklar ve planlarınızı hareketlendirebilirsiniz. Sevdiklerinizle bir arada olmak ve onlarla bu meraklı yönünüzü güzel planlar yaparak geçirmek de önemli olacak. Önünüzdeki dönemgirişimleriniz konusunda sizi destekliyor. Hemen bunun öncesinde parasal konularda güzel haberler var ve iletişimsel işlerinizde Salı günü güzel bir şans ve fırsatın karşınıza gelme olasılığı yüksek. Arkadaş ortamlarınızdan ya da katıldığınız çevrelerden güzel haberler devreye girebilir.

Cuma günü Venüs'ün Satürn’le dik açısına dikkat edin. Yakın çevrenizdeki insanların hayatında bazı olumsuzlukları karşınıza getirebilir. Akrabalar, kardeşleriniz onların kariyerindeki bir zorlanma ya da aileleriyle yaşadıkları bir zorluk enerjisi size de yansıyabilir ya da bunun haberlerini alabilirsiniz. Beraber çalıştığınız, girişimde bulunduğunuz işlerde bir engel ya da bir durma ya da işlerin istediğiniz gibi akmama enerjisi hafta sonuna doğru devrede olacak ama hafta sonu itibariyle sosyal çevrenizin hareketli olduğunu göreceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
10 Nisan - 17 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 02' 59" R
Ay
Oğlak
06° 15' 07"
Merkür
Koç
16° 26' 09"
Venüs
Koç
29° 15' 17"
Mars
Balık
28° 37' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 37"
Satürn
Balık
16° 26' 58"
Uranüs
Boğa
22° 15' 59"
Neptün
Balık
28° 51' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 43"
Lilith
Başak
23° 10' 50"
True Node
Koç
15° 24' 22"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>