Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

3 Nisan - 10 Nisan

Koç Burcu

Koç ve yükselen Koçlar haftaya iş, hizmet ve sağlıkla ilgili konulara odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Bu haftanın genelinde çalışma hayatınız,düzeniniz koşturmalarınız ağırlıklı olacak, gündelik hayatınızı iyi organize etmeniz gereken haftalardan bir tanesi ve bunu da yapacaksınız.

Pazartesi günü Merkür'ün Boğa burcuna geçişi maddi konularda 2 hafta boyunca güzel bazı sonuçları karşınıza getirebilir. 21 Nisan'a kadar parasal konularda ne yapmanız gerektiğini biliyor olacaksınız, harekete geçeceksiniz, para kazançlarınızı artıracaksınız, ticari faaliyetleriniz varsa bu alanda da neler yapabileceğinizi çok net göreceksiniz. Pazartesi günü Merkür'ün Plüton’la olan dik açısı parayla ilgili bir konu daha bir arkadaşınızla ya da çevrenizden bir insanla bir takışmayı gündeme getirebilir birbirinizi bazı konularda ikna etmekte zorlanabilirsiniz.

Perşembe günü Terazi burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor siz bu Dolunayı ilişkiler alanında yaşayacaksınız. İlişkilere dair verilmesi gereken önemli kararlar, evliliğe adımlar ya da sözlenme, nişanlanma, teklif etme gibi durumlar bu Dolunayın ana konularından olacak ya da kendinize odaklıysanız bu aralar sevdiğiniz insanı ihmal ettiyseniz şimdi onun gönlünü almak ve bu Dolunay zamanı onunla olan ilişkiniz adına harekete geçebilmek için çok ama çok önemli olabilir. Taşınma ile ilgili olaylar ve ortaklaşa atılacak her tür adım bu Dolunayın konusu olacak ve siz de ilişkilere dair önemli kararlar alacaksınız.

Merkür'ün Kuzey Ay düğümüyle olan bağlantısı perşembe günü itibariyle parasal konularda hızlı hareketlenmeleri karşınıza getirebilir. Para ile ilgili konularda ne yapmanız gerektiğini perşembe günü çok net görebilirsiniz. Hafta sonuna doğru hayat size çok daha cömert davranacak eviniz için harekete geçmek istediğiniz noktalarda da gönül rahatlığıyla hareket edebileceksiniz. Hafta sonu para harcamalarınıza dikkat edin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
3 Nisan - 10 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 09' 52" R
Ay
Oğlak
07° 49' 02"
Merkür
Koç
16° 28' 05"
Venüs
Koç
29° 24' 00"
Mars
Balık
28° 43' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 16"
Satürn
Balık
16° 27' 37"
Uranüs
Boğa
22° 16' 23"
Neptün
Balık
28° 52' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 07"
Lilith
Başak
23° 11' 37"
True Node
Koç
15° 24' 02"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>