Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

19 Şubat - 26 Şubat

Koç Burcu

Koç ve yükselen Koçlar haftaya ailevi konularınız ön planda olarak giriş yapıyorsunuz. Eviniz, yuvanız, ailenizin güvenliği önemli olabilir ya da kendinize sağlığınıza daha fazla önem vermek isteyebilirsiniz. Pazartesi Güneş’in Balık burcuna geçişi ile önemli işlerden elinizi ayağınızı çekeceğiniz bir dönem başlıyor. Önünüzdeki bir ay boyunca kendinize vakit ayırmak, plan yapmak anlamında bu dönemi kullanabilirsiniz. Büyük girişimleriniz varsa Nisan ayı ile beraber orada yaşanacak tutulma ya da 20 Mart'tan sonra Güneş’in sizin burcunuza geçmesi ile hızlı hareketlilikleri hayatınıza alabilirsiniz ama bu dönem büyük girişimler konusunda destekli olmayacaksınız. Kendinize zaman ayırın, kendi ortamınızda olmak önem kazanacak. Cuma günü de Merkür bu alanlarınıza geçiyor, düşüncelerinizden ve planlarınızdan çok önemli olmadıkça insanlara bahsetmeyin. Bu dönem arkanızdan konuşan insanlar artabilir. Beklenmedik yerlerden beklenmedik bir şekilde direnç görebilir ya da bazı darbeler alabilirsiniz. O yüzden bu dönem yazma, çizme, kendi halinizle çalışma konularına odaklanın.

Sosyal çevreniz çok hareketli olacak hayatınızda bir insan yoksa yeni bir insanla tanışabilirsiniz. Bu da 22 Şubat Perşembe günü gündeme gelebilir. Katılacağınız bir organizasyon ya da davette herkesin ilgisini üzerinize çekeceğiniz bir dönem olacak. Bazı arkadaşlarınızla aranızdaki problemleri de rahata erdirmek anlamında keyifli bir gün olabilir. Hayatınızda bir insan varsa da sevdiğiniz insanla sosyal ortamlarda bulunmak ve ilişkinizi kuvvetlendirmek anlamında Perşembe gününü kullanabilirsiniz.

Venüs ve Jüpiter dik açısı var para ile ilgili konularda dikkatli olun çünkü harcamaya yatkın bir dönem olacak ama bu dönem dinlenmek ve kendinizi sakin bir moda çekmek size fazlasıyla iyi gelebilir. Yataktan zor kalkıyorsanız takviyelerinizi almayı ihmal etmeyin.

Cumartesi Başak burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay sizin iş, hizmet ve sağlıkla ilgili konularınızı karşınıza getirecek. İş hayatınızda önemli bir mevzu gündeme gelebilir bu aralar fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz,ortamınızda anlaşmazlıklar devreye girebilir. Kendi sağlığınızı gözden geçirmek kontrollerinizi yapmak ve gündelik hayatın ritmine ayak uydurmak anlamında Cumartesi günkü Dolunay sizin için önemli olacak. Bu aralar para ile ilgili konularda abartıdan mümkün olduğunca uzak durun çünkü para harcayacaksınız gibi görünüyor. Sağlığınıza, kendinize ve ruhunuza vakit ayırmayı ihmal etmeyin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
19 Şubat - 26 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 11' 09" R
Ay
Yay
24° 34' 34"
Merkür
Koç
16° 13' 38"
Venüs
Koç
28° 09' 33"
Mars
Balık
27° 56' 49"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 13"
Satürn
Balık
16° 22' 10"
Uranüs
Boğa
22° 12' 57"
Neptün
Balık
28° 50' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 41"
Lilith
Başak
23° 04' 55"
True Node
Koç
15° 27' 04"
Son Güncelleme : 28/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>