Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

22 Ocak - 29 Ocak

Koç Burcu

Koç ve yükselen Koçlar, iletişiminizin kuvvetli olacağı haftalardan bir tanesi başlıyor. Bu hafta yakın çevrenizden hızlı haberler alacaksınız organize etmeniz gereken işleriniz varsa bu işleriniz için Pazartesi günü bu gücü üzerinizde bulacak ve bunları çok rahat bir şekilde organize edeceksiniz.

Venüs'ün Oğlak burcuna geçişiyle Salı günü itibariyle 3 hafta boyunca kariyeriniz, amaç ve hedefleriniz görünür olacak. Bu 3 haftalık döngü içerisinde üstlerinizle yapacaklarınızı konuşmakhayatınızda önemli adımlar atmak doğru bağlantılar ve ilişkiler kurmak önemli olabilir. İşle ilgili konulara kafanızı takmış ve burada da bazı fırsatlar yakalamak istiyor olabilirsiniz. Bu fırsatları yakalayacaksınız ama diğer insanları düşünerek adımlar atmayı da ihmal etmeyin yoksa sadece istediğiniz sonuçları alırsınız, ama bunun tatminini dilediğiniz gibi yaşayamayabilirsiniz. İş hayatınızda sizinle uğraşan bazı insanların varlığından da haberdar olabilirsiniz ve bazı insanlarla ilişkilerinizde gerginlikler söz konusu olabilir özellikle bu etkiye hafta sonuna doğru dikkat etmekte fayda var. Cumartesi, Pazar kalabalık ortamlarda agresif tavırlardan mümkün olduğunca uzak durun. Her şey sizin kontrolünüzde olamayabilir ve kontrol etme arzunuz diğer insanlarla olan diyaloglarınızda gergin etkiler yaratabilir.

Perşembe günkü Dolunayı aşk evinizde yaşayacaksınız. Aşk hayatınız hareketlenebilir ya da sosyal çevrenizden aldığınız bazı geri bildirimlerle hayatınızda bir insan yoksa bir insanı hayatınıza kabul edebilirsiniz. Bu Dolunay zamanı parayla ilgili bir girişimde bulunacaksanız bunun sonuçlarıyla karşılaşabilirsiniz. 28 Ekim tutulması para evinizde gerçekleşmişti ve burada yapmış olduğunuz yatırımların karşılığını almak bu Dolunay sizin için önemli olacak. Bunların bazı sonuçlarının olumsuz olduğunu bazı sonuçların istediğiniz gibi hareket ettiğini göreceksiniz. Ama durum ne olursa olsun hemen sert ve ani tavırlar vermemeye özen gösterin. Çocuğunuz varsa evliyseniz bu dönem çocuğunuzun kariyeri ya da okul hayatı ile ilgili bazı konular gündeminize yerleşebilir. Sanatsal ve kreatif işlerinizde beklediğiniz bazı haberler varsa bu Dolunay zamanı bu haberlerin gelme olasılığı yüksek görünüyor.

Uranüs düzelecek Cumartesi itibariyle. Uranüs sizin para evinizde gerilemekteydi şimdi para ile ilgili işlerde daha hızlı koşullar beklenmedik sürprizlere açık olacağınız bir döngüye merhaba diyeceksiniz. Pazar günü çalışmıyor olsanız bile hayatınızda yapmanız gerekenler gündeme gelebilir. Eviniz için yapmanız gereken alışverişler devreye girerken bazı durum ve olayları kontrol etmekte Pazar günü zorlanabilirsiniz. Diğer taraftan işinizle ilgili konularda bir sonraki haftaya iyi kanalize olarak başlayacaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
22 Ocak - 29 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 56' 29" R
Ay
İkizler
16° 01' 22" R
Merkür
Koç
23° 45' 11"
Venüs
Boğa
13° 05' 39"
Mars
Koç
07° 16' 25"
Jüpiter
Boğa
26° 15' 40"
Satürn
Balık
17° 23' 11"
Uranüs
Boğa
22° 54' 48"
Neptün
Balık
29° 11' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
21° 11' 56"
Lilith
Başak
24° 25' 36"
True Node
Koç
15° 11' 54"
Son Güncelleme : 10/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>