Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

8 Ocak - 15 Ocak

Koç Burcu

Koç ve yükselen Koçlar Ay Yay burcunda, uzak yerlerden alacağınız haberler çok önemli. Bu aralar acayip hareketlisiniz dış dünyadan gelen bütün bilgiler sizi fazlasıyla ilgilendiriyor. Felsefe yapmaya, insanlarla konuşmaya, spor, siyaset bunları sevdiğiniz bir dönem ama gerginsiniz de. Sizinle aynı fikirde olmayan insanlara karşı hemen tepkinizi göstermeyi seviyorsunuz. Bu hafta yurt dışı bağlantılı bir işiniz önemli birtakım toplantılarınız ve anlaşmalarınız varsa burada yanılma ihtimaliniz devreye girebilir ya da beklediğiniz davanın sonucunda bir hayal kırıklığı yaşama potansiyeliniz yüksek görünüyor. Konu ne olursa olsun beklentilerinizi çok yüksek tutmayın ve bu hafta her arayan size her haber uçuran insanlara dikkatli yaklaşın. Şüpheci yaklaşmak sizi olası sorunlardan kurtaracak, sabırsızlığınızı lütfen yenin.

Perşembe günü Oğlak burcunda bir Yeni ay gerçekleşecek ki bu Yeni ay özellikle kariyerinizde önemli açılımları kafanızdaki stratejileri ortaya koymak için ideal bir Yeni ay. İş değiştirmek, işinizde yeni bir pozisyona başlamak ya da işle ilgili önemli kararlar almak istiyorsanız Perşembe günü oluşacak Yeni ayı bekleyin, sonraki 15 gün boyunca gönül rahatlığıyla hareket edebilirsiniz. Önemlibağlantıları da karşınıza gelebilir. İş ortamlarınızda sizinle uğraşmaya çalışan insanların varlığını fark edebilirsiniz.

Parayla ilgili konularda da önemli bir gücün sahibi olacaksınız. Parasal konularda kimseyle takışmayın sadece kendi yaptığınız işlerin arkasında durun bakın görünortamlarında o mevzu o kadar fazla büyümeyecek ve büyümediği için de olayları çok rahat bir şekilde toparlayabileceksiniz. İkili ilişkiler, özel hayatınız ve ailevi konularda çalkantılar oluşabilir. Hem ailevi konular hem de ikili ilişkiler ya dabirliği içerisinde olduğunuz insanlarda bu etkiye de dikkat edin.

Hafta sonu Merkür'ün Oğlak burcuna geçişi ile durum ve olayları çok daha rahat toparlayacaksınız. Önünüzdeki iki hafta boyuncahayatınızda çok daha aktif rol almak ve kendinizi göstermek ön plana çıkabilir. Annenizin konu ve olayları önem kazanırken burada da toparlamanız gereken konularla uğraşacaksınız. Hayata karşı önemli açılımlarınız, kafanızda çok güzel planlarınız var bu planlar sayesinde güzel para kazançlarına da sahip olacaksınız. Tutulma noktalarının hareketlenmesi ile içinizdeki o sabırsızlığı ve ben yaparım dürtüsünü azıcık kontrol edin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
8 Ocak - 15 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 18' 39" R
Ay
Yengeç
05° 16' 14" R
Merkür
Koç
25° 11' 38"
Venüs
Boğa
14° 50' 17"
Mars
Koç
08° 21' 30"
Jüpiter
Boğa
26° 35' 42"
Satürn
Balık
17° 29' 38"
Uranüs
Boğa
22° 59' 45"
Neptün
Balık
29° 13' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 10"
Chiron
Koç
21° 16' 27"
Lilith
Başak
24° 35' 02"
True Node
Koç
15° 04' 02"
Son Güncelleme : 11/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>