Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

15 Ocak - 22 Ocak

Koç Burcu

Koç ve yükselen Koçlar haftaya isteksiz enerjilerle giriş yapıyorsunuz. Koşturmanız gereken önemli işler varsa bu işlere tam olarak adapte olamama ama başka insanlara yardım etme ve değişik konularla uğraşma isteğiniz yüksek görünüyor. Mesleğinize daha fazla kendinizi kaptırdığınız bir dönemdesiniz parayla ilgili konularda da güzel gelişmeler olabilir.

Perşembe ve Cuma maddi konularda istediğiniz sonuçları yaratabilecek, hayatın sizi desteklediğini göreceksiniz. Üstlerinizle, patronlarınızla parasal konuları konuşmayı düşünüyorsanız Perşembe ve Cuma günlerini kullanmaya çalışın. Güzel enerjiler ve etkileşimlerle istediğiniz sonuçları yaratabileceksiniz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa, başka bir ülkede yaşamak için başvurduysanız, davanız, ticari faaliyetleriniz varsa bunlarla ilgili konularda yanıltıcı etkiler altındasınız.

Perşembe günü insan ilişkilerinizi doğru kullanmanız kendi değer yargılarınızdan şaşmamanız gerekiyor. Size yardım edeceğini söyleyen insanlar bu dönem yardım etmekten çok uzak olabilirler ya da beklentileri çok fazla karşılamayabilirler. Seyahat sırasında eğitim hayatınızda öğretmenlerinizden öğrencilerden ya da arkadaşlarınızdan beklentileriniz bu dönem çok da karşılanmayabilir. Hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Cumartesi günü üzerinizde bir baskı, yönlendirme enerjisinin devrede olduğunu görebilirsiniz. Para ile ilgili konular kafanızı fazlasıyla kurcalıyor olabilir. Uzun vadeli bir borcunuz varsa önünüzdeki döneme dair yapacağınız bazı hesap kitap işleri hafta sonuna doğru daha fazla kafanızı kurcalayacak ama çözümü de bulacaksınız ve kendinizi daha güçlü ve kuvvetli göreceksiniz.

Cumartesi günü Güneş'in Kova burcuna geçişi ile sosyal çevreniz hareketleniyor. Arkadaşlar, sevdiğiniz insanlarla bir araya gelme, organizasyonlara katılma gibi konular önem kazanacak. Bu dönem çok gezeceksiniz değişik insanlarla bir arada olmaktan mutluluk duyacaksınız. Astrolojik danışmanlık almak istiyorsanız bu dönem çevrenizdeki insanlardan hem faydalanabilir hem de bu danışmanlığın size faydalı olduğunu görebilirsiniz. Önünüzdeki dönem işten elde edilen gelirlerinizde bir artış söz konusu olabilir.

Plüton da buraya geçiyor Pazar günü, önünüzdeki 20 yıl boyunca hayatınızda, arkadaşlık düzeninizde, sosyal çevre ilişkilerinizde önemli değişimlere maruz kalabilirsiniz, önemli açılımlar karşınıza gelebilir. Güçlü arkadaşlarınızdan önemli destekler devreye girebilir bu insanlar daha çok teknoloji, bilim ya da insan hakları toplumsal konularla ilgili olan kişiler olabilir. Bu insanlar geleceğinizi ilgilendirecek konularda hayatınızı yeniden şekillendireceğiniz noktalarda yanınızda olmak için 20 yıl boyunca size hizmet edecekler. Katıldığınız bir parti ya da dernekler varsa burada önemli bazı güç çekişmelerine ve bazı yozlaşmalara da şahit olabilirsiniz. Geleceğinizi ilgilendirecek konularda güç sahibi olmaya başlıyorsunuz, tadını çıkarın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
15 Ocak - 22 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 58' 06" R
Ay
Yengeç
00° 32' 04" R
Merkür
Koç
24° 49' 28"
Venüs
Boğa
14° 24' 08"
Mars
Koç
08° 05' 14"
Jüpiter
Boğa
26° 30' 42"
Satürn
Balık
17° 28' 02"
Uranüs
Boğa
22° 58' 31"
Neptün
Balık
29° 12' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 15"
Chiron
Koç
21° 15' 20"
Lilith
Başak
24° 32' 41"
True Node
Koç
15° 05' 58"
Son Güncelleme : 11/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>