Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Bugünlerde performansınız çok yüksek değil ama bu hafta kendinize geliyorsunuz. Mars ve Uranüs yaşamınızı yeniden düzenleme ihtiyacınızı kamçılıyor. Ufukta yeni işler mi var? Neden olmasın! 9 Ağustos - 16 Ağustos Mottosu

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

9 Ağustos - 16 Ağustos

Koç Burcu

Koç ve yükselen Koçlar, Pazartesi’ye hızlı bir giriş yapacaksınız ama hemen akşam saatleri itibariyle daha çok işinizde gücünüzde olacaksınız. İşle ilgili, gündelik hayatın ritmi ile alakalı konu ve olaylar hafta ortasına kadar hayatınızda önemli olacak.

Bu dönem çalışma düzeninize, koşturmalarınıza, hizmet sektörüne ya da sağlığınıza daha fazla değer verebilirsiniz. Beraber çalıştığınız aynı ortamdan gayet güzel anlaştığınız bir insanla bu dönem anlaşmak çok da kolay olmayabilir. Yanınızda çalıştırdığınız ya da beraber çalıştığınız insana karşı tutumunuzda bazı zorlanmalar devreye girebilir ya da beraber çalıştığınız insanı gözünüzde çok fazla büyütmüş ve hayal kırıklığı yaşamış olabilirsiniz. Bu dönem içerisinde dip dibe birileriyle çalışıyorsanız lütfen dikkat edin çünkü bu bulaştan kaynaklı olarak sağlıkla ilgili konulara özen göstermeniz gerekecek.

Diğer taraftan özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde sevdiğiniz insana tutamayacağınız sözler vermeyin. Bu aralar biraz bol keseden atmaya meyilli olabilirsiniz. Bulunacağınız çevrelerde arkadaşlarınız sizi biriyle tanıştırmak isteyebilirler ya da sevdiğiniz insanla bir ortama girmek isteyebilirsiniz. İşte bu ortamlarda abartılı davranışlardan, konuşma ve görüşmelerden kaçınmaya özen gösterin.

Perşembe günü Merkür Başak burcuna geçiyor. Çok çalışacağınız gerçek anlamda üreteceğiniz ve kendinizi işinizde gücünüzde göstereceğiniz bir dönem başlıyor. Ama bu dönem aynı zamanda sağlığınızla ilgili konularda kontrollerinizi yaptırmak için de gayet uygun bir dönem olacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
9 Ağustos - 16 Ağustos

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 13' 20" R
Ay
Koç
05° 29' 18"
Merkür
Koç
19° 36' 26"
Venüs
Boğa
07° 05' 28"
Mars
Koç
03° 31' 57"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 52"
Satürn
Balık
16° 59' 52"
Uranüs
Boğa
22° 37' 52"
Neptün
Balık
29° 03' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 04"
Lilith
Başak
23° 53' 10"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 05/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>