Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Şansınızı değerlendirmek konusunda çok iyisiniz. Eğer iletişimle ya da teknik konularla ilgili bir işte çalışıyorsanız Jüpiter sayesinde başarıyı garantiliyorsunuz. 14 Şubat - 21 Şubat Mottosu

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

14 Şubat - 21 Şubat

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar, gündelikkoşturmalarınızla haftanızı başlatıyorsunuz. Pazartesi 14:17itibariyle Ay Aslan burcuna geçince ilişkiler hayatınızda görünür olmaya başlayacak ve Sevgililer Günü’nü sevdiğiniz insanla geçirmek isteyeceksiniz. Beraber yapacağınız güzel bir plan sizi çok ama çok mutlu edebilir ya da sevdiğiniz insanın bazı konularda ego yaptığını görebilirsiniz. Hem Sevgililer Günü’nü Ay Aslan burcunda iken geçireceksiniz hem de Çarşamba günü gerçekleşecek Dolunay Aslan burcunda oluşacak. İlişkilere dair verilecek duygusal kararlar, karşı tarafın hayatında oluşacak önemli bazı konu ve olaylar gündemi tam ortasından vurabilir. Aynı zamanda ilişkilerde kendi sorumluluklarınıza çok fazla önem vermeniz, kendi hayat koşturmanız içerisinde karşı tarafı kaale almamanız, sevdiğinizle aranızda gerilimlere neden olabilir. Dolunay zamanı denge kurma, idare etme zamanıdır. Ortaklı işlerinizde de hassas birtakım oluşumlar karşınıza gelebilir.

Salı günü Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle iletişim hanenizde rahatlıyorsunuz. Çok daha net fikirlerle kafanızdaki planları devreye sokarak hareket edeceğiniz, konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracağınız, anlaşmaların ve sözleşmelerin devreye girdiği kendi hayatınızı düzene koymak isteyeceğiniz bir süreç başlıyor.

Venüs ve Mars kavuşumları sizin kapalı hanenizde oluşuyor, bu da şu anlama gelebilir, gizli saklı ilişkiler bu aralar hoşunuza gidebilir. Bir ilişkiyi kafanızda çok fazla büyütebilirsiniz, platonik ilişkilerin peşinden gidebilirsiniz. Bu dönem sevdiğiniz insanın işine gücüne ya da sağlıkla ilgili konulara çok fazla vakit ayırdığını düşünebilirsiniz. Bu da aranızdaki ilişkide gerilimleri ortaya çıkarabilir ve kalbinizin başka tarafa kaymasına da neden olabilir.

Güneş Balık burcuna geçiyor, Cuma gününden sonraki dönem para ile ilgili konularda kendinizi göstereceğiniz bir dönem başlıyor. 11 Mayıs’a kadar kazançlarınız konusunda çok şanslı olacağınızı söylemiştik, 18 Şubat ve sonrası bu dönem başlıyor. Kazançlarınız çok iyi olacak, koşturmalarınız artabilir aynı zamanda ticari faaliyetleriniz hızlanabilir. Bu dönem sonrası maddi konularla ilgili alanda ciddi sıkıntı ve problemleriniz olmayacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
14 Şubat - 21 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 05' 36" R
Ay
Aslan
12° 00' 51" R
Merkür
Koç
28° 25' 12"
Venüs
Boğa
18° 23' 06"
Mars
Koç
10° 33' 40"
Jüpiter
Boğa
27° 16' 30"
Satürn
Balık
17° 42' 18"
Uranüs
Boğa
23° 09' 47"
Neptün
Balık
29° 17' 54"
Plüton
Kova
02° 04' 21"
Chiron
Koç
21° 25' 30"
Lilith
Başak
24° 54' 13"
True Node
Koç
14° 53' 15"
Son Güncelleme : 14/05/2024 12:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>