Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Uranüs ve Mars'ın üzerinizdeki olumsuz etkileri yüzünden adınızı bile hatırlayamayacak haldesiniz. Üzerinizdeki baskılar arttıkça hangi yoldan gitmeniz gerektiği konusunda daha da kafanız karışıyor. Bu hafta sonu biraz duraklayın! 15 Şubat - 22 Şubat Mottosu

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

15 Şubat - 22 Şubat

Kova Burcu

Yakın çevrenizle yapacağınız kısa vadeli programlarla haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Hayatınızla ilgili çok önemli kararlar arifesindesiniz. Ya da hayatınızda büyük açılımlar olabilir. Kendinizi iyi hissedebilirsiniz, ancak diğer taraftanda sanki bir şeyler yolunda gitmiyormuş gibi, aksilikler çıkacakmış gibi düşünebilirsiniz.

Çarşamba günü ev, aile, yuva alanlarınızda ve kişisel hayatınızı ilgilendirecek konularda önemli değişim ve dönüşümlere maruz kalabilirsiniz. Aile hayatınızdaki insanlarınhayatında veya aile bireylerinizle bazı çatışmalar, sürtüşmeler, değişmesi gereken konu ve olaylar devrede olabilir. Değişimlere çok çabuk tepki gösteriyor olabilirsiniz. Bu değişimler ev hayatınızla ya da evinizde yaşadığınız olaylarla, yer değiştirmeyle bağlantılı olabilir. Her ne yaşıyorsanız önemli değişimleri hayatınıza geçirmek için yaşıyor olacaksınız. Özgürlüğünüzün kısıtlanmasından kaynaklı olarak ailenizdeki insanlara çok büyük tepkiler vermeyin. Ne kadar esnek olursanız bu dönemi daha rahat atlatabilirsiniz.

Perşembe günü Güneş’in Balık burcuna geçmesiyle beraber maddi konularda daha fazla kendinizi göstereceksiniz. Hayatınızla ilgili yapılması gerekenler, güzel şanslar devrede olurken maddi konularda da bu işlerinizin karşılığını görmek isteyeceksiniz. İşlerinizin karşılığını alacağınız bir dönem olabilir. Hayal gücünüzü kullandığınız, işlerden güzel sonuçlar almaya yatkın olacaksınız.

Cumartesi günü sevdiğiniz insanla anlaşmak kolay olmayacak. Ama bu biraz da sizin elinizde. Sevdiğinizle aranızdaki çekimi arttırmak ve tutkularınızı göstermek anlamında güzel bir hafta sonu olabilir.

Pazar günü Merkür’ün düzelmesiyle beraber kendinizi çok daha ifade edeceğiniz bir dönem başlıyor. Hayatınızla ilgili karar verdiğiniz alanlarda hızla ilerleyebilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
15 Şubat - 22 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 29' 56" R
Ay
Balık
09° 37' 42"
Merkür
Koç
18° 26' 35"
Venüs
Boğa
04° 54' 05"
Mars
Koç
02° 09' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 51"
Satürn
Balık
16° 50' 57"
Uranüs
Boğa
22° 31' 43"
Neptün
Balık
29° 00' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 10"
Lilith
Başak
23° 41' 20"
True Node
Koç
15° 22' 15"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>