Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Her yönden baskı altında olduğunuzu hissediyorsunuz ama tatil hayalleri kurmak yerine işlerinize balıklama dalıyorsunuz ve bunun faydalarını da görüyorsunuz! 21 Mart - 28 Mart Mottosu

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

21 Mart - 28 Mart

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar, kariyer ve meslek hayatınızda idare etmeniz gereken önemli olaylar var. Krizler daha çokhayatınızdan gelecek ve bu krizleri ev ortamınıza taşımamanız gerekiyor ya da evinizde kendinizi rahatlatarak krizleri aşabilirsiniz. Krizler Pazartesi ve Salı günleri daha çokortamlarınızdan gelecek.

Mars ve Uranüs ikilisi yeniden devrede bu ikili ev, aile ve yuva alanlarınızda isyankâr, kafanıza buyruk, hayatı geldiği gibi yaşamanıza neden olabilir. Ev ortamlarınızda kavgadan, gürültüden, sakarlıktan, düşmelerden, çarpmalardan mümkün olduğunca uzak durun. Enerjinizi kontrol edemeyeceksiniz, özellikle evde spor yapıyorsanız, evde çok hızlıysanız bu dönem bazı zorlanmalar devreye girebilir. Yine evde bir elektrik-elektronik problemi yaşanabilir, makinelerinizde arızalarla, problemlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz, bunlar da sizi zıvanadan çıkarabilir.

Merkür Jüpiter kavuşumu para alanlarınızda. Bu hafta başı güzel para kazançları devreye girecek. Önemli konuşmalar, bu paranın elinize geçmesi bunlardan yana şansınızın, fırsatlarınızın yüksek olduğu bir dönem. Çarşamba günü para ile ilgili bir mevzuda bir kandırılma etkisine karşı da dikkat edin. Para bir yandan gelebilir ama geldiği gibi de gidebilir. Sezgilerinizi iyi kullanın para ile ilgili bir anlaşma yapacaksınız şartları ve koşulları iyi belirleyin ama parasal konulardan yana bu hafta şansınız yüksek olacak. Para ile ilgili mevzuları da aile ortamlarında rahat aktaracaksınız. Evinizin bir ihtiyacını görebilirsiniz, ailenizin bir isteğini karşılayabilirsiniz, evinize bir eşya alabilirsiniz Perşembe ve Cuma günleri bu alanlar aktif olacak. Evden çalışıyorsanız keyifli bir süreç içinde olacaksınız.

Merkür Koç burcuna geçiyor Pazar günü iki hafta boyunca iletişimsel işleriniz çok hızlanacak, sosyal medyada rüzgar estireceksiniz. Farklı tavırlar, farklı fikirlerle çok konuşulabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla iletişimiz hızlanırken kısa vadeli ama sizi destekleyecek önemli bir girişim ya da bir eğitim devreye girebilir, tadını çıkarın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
21 Mart - 28 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 17' 57" R
Ay
Oğlak
09° 39' 47"
Merkür
Koç
16° 30' 27"
Venüs
Koç
29° 34' 16"
Mars
Balık
28° 49' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 13"
Satürn
Balık
16° 28' 21"
Uranüs
Boğa
22° 16' 52"
Neptün
Balık
28° 52' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 36"
Lilith
Başak
23° 12' 33"
True Node
Koç
15° 23' 41"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>