Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Çarşamba günü gerçekleşen Yeniay sayesinde hesaplarınızı gözden geçiriyorsunuz ve ticari konularda işlerinizi yoluna koyuyorsunuz. İş hayatınızda dinamik yaklaşımınızın karşılığını alıyorsunuz. 28 Şubat - 7 Mart Mottosu

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

28 Şubat - 7 Mart

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar, hızlı, önemli haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Üstünüzde çok fazla baskı var. Bu baskıların çoğu parasal, eğitim alanları, çocuklarla ilgili konuları kapsıyor olabilir. Hayata biraz daha dikkatli biraz daha tedbirli yaklaştığınız bir dönem. Bu Merkür Satürn kavuşumları etrafınızda olup biten olaylara karşı depresif etkilerle yaklaşacağınızı gösteriyor. Göz, kulak bölgesi sizi zorlayabilir. Etrafınızda olup biten olayların sizi çok fazla etkilediğini ve buna göre kararlar aldığınızı fark edebilirsiniz.

Çarşamba günü Balık burcunda bir Yeniay gerçekleşecek bu Yeniay sizin para alanlarınızda oluşacak. Yani maddi konularda çok şanslı bir döngü 2 Mart itibariyle başlıyor. 15 gün boyunca para ile ilgili konularda güzel adımlar karşınıza gelecek. Demek ki daha önceden başlattığınız işlerin karşılığını alabileceksiniz. Bir işe girebilirsiniz, bir terfi karşınıza gelebilir, başka bir işten teklif gelebilir yani para bir şekilde cebinize girecek. Maddi yönden aslında sıkışmalarınız olsa bile bu sıkışmaların rahatladığını ve kendinizi mutlu, huzurlu ve rahat hissettiğinizi göreceksiniz. Önünüzde gerçekten sağlam bir 15 gün var bunu iyi değerlendirin. Önemli para konuşmaları ve görüşmeleri karşınıza gelecek hem Çarşamba gününden sonra hem de Cumartesi günü bu alanda ne kadar mutlu olduğunu da fark edeceksiniz. Parayla ilgili konularda ne kadar esnek olursanız o kadar paranın karşınıza geldiğini göreceğiniz bir dönem.

Aileniz için yapacağınız harcamalar, onların ihtiyaçları, eve alınması gereken elektronik bir teçhizat ya da elektrikle bağlantılı bir alet Çarşamba günü devreye girerken Perşembe günü dikkat edin. Venüs Mars ve Plüton sizin kadersel alanınızda kavuşuyorlar. Hem kariyer adımlarınız hem aile hayatınız ile ilgili konularda beklenmedik birtakım etkiler altında olabilirsiniz. Bir konuyu ya da bir mevzuyu kafanızda çok fazla büyütebilirsiniz, bir konuyla aslında hiç ilginiz yokken aslında bu konunun size döndüğünü fark edebilirsiniz. Arkanızdançevrilmesi bazı olayların karşınıza gelmesi söz konusu olabilir. Ruh sağlığınızı ve kendinizi çok fazla yormamanız gereken bir dönem. Birinden hoşlanıyorsanız, hayatınızda bir insan varsa da bu dönem ilişkinizi zedelememeye özen gösterin. Kafanızda kurduklarınızın ilişkinizi zedelemesi gibi etkiler de söz konusu olabilir. Beklenmedik yerlerde tehlikeli ortamlarda, tehlikeli insanlar karşınıza çıkabilir. Hafta sonu bu etkiler geride kalıyor hem korunacaksınız hem iyi kazançlarınız olacak, parasal yönden ne kadar şanslı olduğunuzu göreceksiniz.

Pazar günü hem Venüs hem de Mars nihayet sizin burcunuza, Kova burcuna geçecekler. Kendinizi, görüntünüzü, hayata duruşunuzu hızlandıracağız bir dönem başlıyor. Bir kere kendinize bakmaktan mutluluk duyacaksınız, sosyalleşeceksiniz aynı zamanda kendinize baktığınız için etrafınızdaki insanların da dikkatini üzerinize çekebilirsiniz. Bu dönem hayatınızda uzun zamandan sonra keyfi, mutluluğu, şansı üzerinizde hissetmeye başlıyorsunuz. İkili ilişkiler ve özel hayatınız da artık yoluna girmeye başlıyor.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
28 Şubat - 7 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 19' 35" R
Ay
Oğlak
10° 01' 58"
Merkür
Koç
16° 30' 56"
Venüs
Koç
29° 36' 20"
Mars
Balık
28° 51' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 36"
Satürn
Balık
16° 28' 30"
Uranüs
Boğa
22° 16' 57"
Neptün
Balık
28° 52' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 41"
Lilith
Başak
23° 12' 44"
True Node
Koç
15° 23' 36"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>