Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Başarılarla dolu bir döneme giriş yapıyorsunuz. Mars ve Satürn formunuzu korumak konusunda size yardımcı oluyor. Kendinizi çok daha zinde ve canlı hissediyorsunuz. 7 Mart - 14 Mart Mottosu

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

7 Mart - 14 Mart

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar, evinize, ailenize ve yuvanıza daha fazla enerjinizi harcayacağınız bir hafta başlıyor. Pazartesi öğle saatlerinde alacağınız ani, hızlı bir haber kalbinizin ev hayatınızdaki insanlarla bir arada atmasına neden olacak. Öyle haberler alabilirsiniz ki bir anda aile ortamında heyecanlanabilirsiniz ya da hızlı bir olay gündeme düşebilir. Pazartesi ve Salı günleri ev ve aile ortamlarınızdan alacağınız haberler gündeminize yerleşecek çünkü 19 Kasım tutulma noktaları da bu alanları tetikliyor.

Diğer taraftan Merkür Balık burcuna geçiyor Perşembe gününden sonra para kazançlarınızı hızlandıracağınız bir dönem başlıyor. 15 gün boyunca parayla ilgili konularda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanabilir. Zaman zaman kararsızlıklar devrede olsa bile para ile ilgili konularda neler yapacağınızı net göreceğiniz bir dönem olacak. Ama gözden kaçırdığınız detaylar, parayla ilgili alanlarda sıkıntılar yaşamanıza da neden olabilir. O yüzden bir insanla konuşma ve görüşmeleriniz varsa şartların net olduğundan birkaç kez emin olmaya çalışın. Para kazançlarınızın yüksek olacağı bir dönem ama harcamalarınız da bu dönem çok fazla olabilir.

Hafta sonuna doğru etrafınızdaki insanlara yardım etme güdünüz devrede olacak. Sevdiğiniz arkadaşlarınızlayapıyorsanız onların sizi kullanma ihtimaline karşı gözünüzü dört açın. Parasal konularda kandırılma ihtimaliniz de ortaya çıkabilir.

Venüs ve Mars’ın sizin burcunuza geçmesiyle beraber bu hafta rahatlıyorsunuz. Kendinize, görüntünüze daha fazla vakit ayıracaksınız. Hem hayat bir şekilde hızlanacak hem de hayatın tadını, tuzunu çıkarmak isteyeceksiniz. Ev ve aile alanlarınızda yaşadığınız problemleri en çok kendinize bakarak kendinizi önemseyerek kendiniz için birtakım girişimlerde bulunarak üzerinizden atabilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
7 Mart - 14 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 16' 20" R
Ay
Oğlak
09° 17' 36"
Merkür
Koç
16° 29' 58"
Venüs
Koç
29° 32' 13"
Mars
Balık
28° 48' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 50"
Satürn
Balık
16° 28' 12"
Uranüs
Boğa
22° 16' 46"
Neptün
Balık
28° 52' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 30"
Lilith
Başak
23° 12' 22"
True Node
Koç
15° 23' 45"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>