Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Analiz beceriniz güçlü yönlerinizden biri olsa da karşınıza çıkan beklenmedik durumlar söz konusu olduğunda içgüdülerinize de güvenebilirsiniz. 17 Mayıs - 24 Mayıs Mottosu

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

17 Mayıs - 24 Mayıs

Oğlak Burcu

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, ilişkilere dair verilecek önemli kararlarla haftanızı başlatıyorsunuz. Sonrasındaysa parasal konularla ilgili olacaksınız. Salı ve Çarşamba günleri maddi konular ele almak ve bu alanda önemli kararları hayata geçirmek önemli olurken Perşembe ve Cuma günleri keyfinize diyecek olmayabilir. İşlerinizi erken halletmenin vermiş olduğu keyifle bu hafta Perşembe ve Cuma günlerini biraz kendinize ve dış ortamlardan gelecek haberlere ayırabilirsiniz.

Perşembe günü Güneş İkizler burcuna geçiyor. Çalışacağınız bir dönem başlıyor sevgili Oğlaklar. Bu çalışmalarla ilgili bazı fırsatların, konuşmaların, görüşmelerin devrede olduğu bir haftadan sonra bu hafta artık kendinizi çalışma koşullarına tam anlamıyla adapte edeceğiniz bir dönem başlayacak. Sağlığınızla ilgili konular da önemli olacak. Bu ara nefes alamadığınızı hissediyor olabilirsiniz, hayatınızda keyfin, zevkin ya da eğlencenin kalmadığını hissediyor olabilirsiniz ama Perşembe gününden sonra hayatınızda güzel bir pencere açılıyor. Hem yaptığınız işten çok keyif alacaksınız hem deyapmaktan kaynaklı olarak kendinizi yeniden faydalı ve üretken hissedeceksiniz. Perşembe günü çok önemlifırsatı karşınıza çıkabilir, Perşembe, Cuma günü bu etkiye dikkat edin. Bufırsatlarını değerlendirirken de legal konulara ya da parasal sonuçlarına iyi bakın. Çok çabuk amanolsun da ben bunu yaparım gibi kendinizi kaptırmayın. Güzel haberler yakın çevrenizdeki insanlardan gelecek. Yakın çevrenizdeki insanlar bu dönem size çok büyük şanslar sunacak fırsatları karşınıza getirecek. Sağlığınızla ilgili konularda hiç korkmayın gayet güzel etkiler altındasınız.

Parayla ilgili bir konu Çarşamba, Perşembe günü çözülüyor. Pazar günü Satürn para evinizde gerileyecek. Şimdiye kadar gayet ekonomik, sorumlu davrandıysanız parasal konularda şimdi artık bunu çok umursamayacaksınız. Gelen işler sizin biraz daha rahat para harcamanıza, sorumluluklarınızı çok fazla üstlenmemenize neden olabilir. Bu 5 ay boyunca hangi noktalarda ilerliyorsunuz, hangi noktalarda parasız kalıyorsunuz ya da paranızı değerlendiremiyorsunuz bunları irdeleyin. Satürn’ün gerilmesi bütün bunları fark etmenizi sağlayacak. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmanız gerektiğini anlayacaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
17 Mayıs - 24 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 05' 41" R
Ay
Balık
03° 39' 06"
Merkür
Koç
18° 11' 59"
Venüs
Boğa
04° 23' 17"
Mars
Koç
01° 50' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 00"
Satürn
Balık
16° 48' 50"
Uranüs
Boğa
22° 30' 17"
Neptün
Balık
28° 59' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 47"
Lilith
Başak
23° 38' 34"
True Node
Koç
15° 21' 41"
Son Güncelleme : 03/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>