Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

20 Mart - 27 Mart

Oğlak Burcu

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, yakın çevrenizden alacağınız önemli haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz ve yakın çevrenizden gelecek bilgiler bu hafta diğer günleri nasıl geçireceğinizi fazlasıyla ilgilendirecek. Akrabalarla bir bütün olma onların hayatında yaşanacak bir olay ya da onlarla beraber verdiğiniz kararlar bu hafta önemli.

Salı günü Güneş Koç burcuna geçiyor ev, aile ve yuva konularınız önem kazanırken gücünüz ve yaşam enerjinizi daha çok ailevi ortamda göstermeye başlayacaksınız. Evinizle, yuvanızla daha fazla ilgili olabilirsiniz, yer değiştirme, emlak, arsa, arazi, alım satım, kiralama gibi işler ya da evinizde yapılması gereken cesur adımlar işte bu Yeni ayın konusu. Bu Yeni ay zamanı evinizde değişmesi gereken önemli şeylere el atabilir, yer değiştirebilir, taşınabilirsiniz, evle alakalı verilmesi gereken önemli bir kararı gündeme getirebilirsiniz, aile büyüklerinizle evde toplanabilirsiniz, onlara cesur adımlarla fikirlerinizi düşündüklerinizi çok rahat bir şekilde söyleyebilirsiniz.

Perşembe günü Plüton'un Kova burcuna geçişi önünüzdeki 20 yıl boyunca para ile ilgili konularda önemli güçlü değişim ve dönüşümleri de hareketlendirecek. Son iki buçuk yıldan bu yana para ile ilgili konularda ayaklarınızı yorganıza göre uzattınız, ekonomik davrandınız ya da parasal konularda neler yapabileceğinizi gördünüz siz zaten ekonomik bir burçsunuz ve Satürn'ün bu geçişi aslında sizi yormadı tam tersi sizi başka şeyler öğretti. Mesela parayı nasıl kazanmanız gerektiğine dair önemli bilgiler elde ettiniz. Şimdi Plüton'un bu geçişiyle beraber önünüzdeki 20 yıl boyunca maddi konularda büyük bir güç elde edebilirsiniz. Önemli değişimler dönüşümler parasal konularda elde edilecek güzel bir güç parayı kullanma gücü, parayı harcama ya da doğru yerlere yatırım yapma gücü bunların ilk sinyallerini haziran ayına kadar göreceksiniz.

Cumartesi günü itibariyle enerji alanlarınız değişiyor 6 aydan bu yana çok çalıştınız, gündelik hayatının ritmi çok hareketliydi, sağlıkla ilgili konular da vardı gündeminizde ama şimdi Mars'ın burayı terk etmesi ile beraber enerjinizi ilişkilere harcayacaksınız. Sevdiğiniz insanla bu dönem daha fazla ilgili olabilirsiniz ama en çok mücadeleyi de ikili ilişkiler ve özel hayatınızda verebilirsiniz. Mesela sevdiğiniz insan bu dönem alınganlık yapabilir, arıza çıkarabilir, incindiğini söyleyebilir bazı noktalarda ama yine de orta yolu bulursanız burada ilişkiler sizi besleyecek mücadele alanlarınızda en azından nasıl hareket etmeniz gerektiğine dair size yol gösterecek. Ortaklı işleriniz varsa bu dönem ortağınızla aranızdaki bağlantılara dikkat edin. İçe atıp sinirlenme sonra konuyu acıyı başka yerden çıkarma gibi etkiler devrede olabilir buna dikkat edin. Yer değişikliği gündeminize yerleşebilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
20 Mart - 27 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 24' 28" R
Ay
Balık
23° 12' 14"
Merkür
Koç
19° 01' 55"
Venüs
Boğa
06° 03' 22"
Mars
Koç
02° 53' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 02"
Satürn
Balık
16° 55' 41"
Uranüs
Boğa
22° 34' 58"
Neptün
Balık
29° 01' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 17"
Lilith
Başak
23° 47' 35"
True Node
Koç
15° 23' 36"
Son Güncelleme : 04/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>