Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

6 Mart - 13 Mart

Oğlak Burcu

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, uzak yerlerden alınacak haberler, seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, ticari faaliyetlerle haftanız başlıyor ve bu hafta daha çok kendi koşullarınızın dışında başka insanların şartları koşulları, oradan gelecek haberlere göre haftanızın şekillendiğini görebilirsiniz kaldı ki bu alanda Salı günü bir Dolunay gerçekleşiyor. Bir seyahatin sorumluluğu ya da bir eğitimle ilgili bir fırsatın karşınıza gelmesi, ticari bir faaliyetin hareketlenmesi söz konusu olabilir. Aslında küçük küçük adımlarla başlattığınız bir işiniz varsa bu işin daha da büyüdüğünü daha da geliştiğini daha da büyük noktalara ulaştığını görme potansiyeliniz de var. Dolunay’dan bu etkileri alıyorsunuz. Yanınızda çalıştırdığınız insanlar varsa ya da birinin yanında çalışıyorsanız kızgın, agresif ve bazı sonuçlardan kaynaklı olarak karşı tarafı suçlayıcı etkilerden mümkün olduğunca uzak durun. İş ortamınızda bir patlama etkisi ya da bir sıkıntı ya da bir sorunun her an gündeme gelmesi Salı günü Dolunay zamanı artı eksi 3 gün olarak aklınızın bir köşesinde bulunsun. Seyahate çıkacaksanız bu seyahat sırasında mümkün olduğunca sakin olmaya çalışın, sağlığınıza gereken özeni gösterin.

Diğer taraftan Satürn’ün Balık burcuna geçmesi yakın çevrenizle ilgili alanlarda önemli sorumluluklar üstleneceğiniz 2,5 yıllık döneme sizi davet ediyor. Bundan sonraki dönem akrabalar, kardeşler, yakın çevrenizdeki insanlar, komşular da dahil olmak üzere önemli sorumluluklar bu noktadan gelecek. Yakınlarınızdaki insanlar şimdiye kadar sizi çok fazla suiistimal ettilerse ya da onlara karşı çok fazla eliniz açıksa Satürn'ün bu geçişiyle beraber çok daha doğru adımlar atmanız gerektiğini fark edecek ve yaşayacağınız olaylar karşısında önemli kararlar alacaksınız. Yine zaman zaman nefes alamama ya da kendinizi dip noktada hissetme gibi etkiler Satürn'ün bu geçişi sırasında sizi zorlayabilir. En çok nefes alma problemleri yaşama ihtimaliniz var. Diğer taraftan sosyal medya ile alakalı konularda da bazı daralmalar sıkıntı ya da engellerle karşılaşabilirsiniz. Ama her şeyden önce yakın çevrenizdeki insanların sorumlulukları gündeminizde olacak.

Çarşamba akşam saatleri itibariyle Perşembe ve Cuma günlerihayatınızda önemli haberler devreye girerken aslında hareketli ve daha çok meslek yaşantınıza kendinizi kaptırırken Cumartesi ve Pazar günleri arkadaş çevrenizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Cumartesi günü ev ortamlarınızda yapılması gerekenler çok rahat bir şekilde ele alınacak, Pazar günü ise yine ev ve aile ortamlarınızda önemli bir mevzuyu çözüme kavuşturacak bu alanda bir şifalanma yaşayacak ondan sonra yolunuza devam edeceksiniz ya da bu alanda diğer insanlara faydalı olacaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
6 Mart - 13 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 55' 57" R
Ay
Boğa
16° 30' 28" R
Merkür
Koç
21° 49' 35"
Venüs
Boğa
10° 32' 16"
Mars
Koç
05° 40' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 46' 20"
Satürn
Balık
17° 13' 28"
Uranüs
Boğa
22° 47' 35"
Neptün
Balık
29° 07' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
21° 05' 14"
Lilith
Başak
24° 11' 47"
True Node
Koç
15° 21' 25"
Son Güncelleme : 08/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>