Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

27 Şubat - 6 Mart

Oğlak Burcu

Oğlak ve yükselen Oğlaklar gündelik hayatın ritmi, işiniz, gücünüz ve sağlığınızla ilgili konulara odaklanarak haftanıza giriş yapıyorsunuz. Sağlık gerçekten önemli aynı zamanda bu hafta alerjilere dikkat edin, eliniz, kolunuz, bacaklarınız buralarda hafif ağrılar gündeme gelebilir kendinizi çok fazla yormayın çünkükoşullarınızın da artacağı bir hafta olacak. Salı sabaha karşı saatleri özellikle gerginlikleriniz yüksek olacak gibi görünüyor.

Perşembe günü Merkür'ün Satürn’le kavuşumu para ile ilgili konulara olumsuz bakmanıza neden olabilir bardağın boş tarafını gördüğünüz bir dönem. Sorumluluklarınız,hayatınızda olup bitenler aynı zamanda mecburi atmanız gereken önemli adımlar, harcamalarınız bütün bunlar bardağın boş tarafını görmenize ve para ile ilgili konularda depresif davranmanıza neden olacak ama burada önemli bir ders de öğreneceksiniz bir fark etmediğiniz önemli bir konu da bu hafta devreye girecek.

Venüs'ün Jüpiter’le olan kavuşumu perşembe günü ev, aile ve yuva alanlarınızda keyfi, mutluluğu hissetmenizi sağlayabilir. Mesela hiç beklenmedik bir konuda bir olayın çözümü gündeme gelebilir, sevdiklerinizden, ailenizden güzel haberler alabilirsiniz ya da evle ilgili bir konu varsa bu konunun istediğiniz gibi hallolduğunu da çok net görebilirsiniz.

Cuma günü Merkür'ün Balık burcuna geçişi ile yakın çevrenizle iletişiminizi hızlandıracaksınız. Akrabalar, yakın çevrenizdeki insanlar bu dönem sizin sığınma limanınız olacak ama bir noktada da en fazla o insanlardan etkileneceksiniz. Satış, tanıtım, reklam, pazarlama alanında sezgisel, yaratıcı yönleriniz ön plana çıkarken beklediğiniz haberler de önünüzdeki iki hafta boyunca gündeminize yerleşebilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
27 Şubat - 6 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 30' 09" R
Ay
Boğa
10° 02' 32" R
Merkür
Koç
21° 26' 39"
Venüs
Boğa
09° 59' 25"
Mars
Koç
05° 20' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 40' 03"
Satürn
Balık
17° 11' 20"
Uranüs
Boğa
22° 46' 02"
Neptün
Balık
29° 07' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 47"
Lilith
Başak
24° 08' 50"
True Node
Koç
15° 22' 43"
Son Güncelleme : 07/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>