Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sosyal ve profesyonel yolunuzu ciddiyetle takip ediyorsunuz. Cumartesi gününe kadar biraz fazla sabırsız olduğunuz anlar yaşayabiliyorsunuz. Sizi rahatlatacak aktiviteler yapmak iyi gelecektir. 4 Nisan - 11 Nisan Mottosu

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

4 Nisan - 11 Nisan

Oğlak Burcu

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, aşk hayatınıza, çocuklarla ilgili konulara, kendi özelinize vakit ayırarak haftanıza giriş yapıyorsunuz. Bu hafta Venüs’ün Balık burcuna geçişiyle beraber iletişimsel işlerinizde aradığınız şansı, mutluluğu çok daha rahat yakalayacaksınız. 3 hafta boyunca yakın çevrenizde kim varsa onlarla olan ilişkileriniz adeta çiçek açabilir. Yardımlaşma enerjisinin çok yoğun olduğu zamanlar ve bu yardımlaşma enerjisiyle yakın çevrenizdekilerin yüzünü güldürecek ve onlardan alacağınız haberlerle yüzünüzün güldüğünü göreceksiniz. İletişimsel işlerinizde çok güzel sonuçlar devreye girebilir. Eğitim alıyorsanız eğitiminizi tamamlamak ya da eğitiminize kendinizi vermek anlamında da şanslı olacak.

Salı günkü Mars ve Satürn kavuşumu para alanınızda gerçekleşiyor. Demek ki para ile ilgili bir mevzuda bir engelle karşılaşabilirsiniz. Aslında para ile ilgili konuları enerjisel olarak çalıştırmaya başladığınız bu dönemde bazı şeylerin yolunda gitmediğini, engellendiğini ya da istediğiniz gibi akmadığını da görebilirsiniz. Bu da bazı arkadaşlarınızla ya da bazı insanlarla aranızda sıkıntı ve problemlere neden olabilir. Riskli yatırımlardan mümkün olduğunca uzak durun.

Perşembe ve Cuma günleri evinizden ailenizden bir insanla bu konuyu konuşmak bu konuyu çözüme kavuşturmak anlamında onlardan destek alabilirsiniz. Evle ilgili bir mevzuda Perşembe ve Cuma günleri hayat size gülümseyecek. Pazar günü şartları ve durumları çok fazla zorlamayın. Perşembe ve Cuma günü ailenizle yaşadığınız o güzel noktalar hafta sonu bozulabilir. Çünkü bazı noktalarda çok şüpheci davranabilirsiniz ya da bardağın boş tarafını görebilir, karşı tarafı manipüle etmek durumunda kalabilirsiniz. Konuşmalarda güç çekişmelerinden mümkün olduğunca uzak durun.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
4 Nisan - 11 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 03' 37" R
Ay
Boğa
18° 25' 11" R
Merkür
Koç
21° 56' 31"
Venüs
Boğa
10° 42' 01"
Mars
Koç
05° 46' 59"
Jüpiter
Boğa
25° 48' 11"
Satürn
Balık
17° 14' 05"
Uranüs
Boğa
22° 48' 02"
Neptün
Balık
29° 08' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
21° 05' 40"
Lilith
Başak
24° 12' 40"
True Node
Koç
15° 20' 58"
Son Güncelleme : 08/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>