Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Mars'ın üzerinizde olumlu etkilerini hissediyorsunuz. Odaklanma konusunda daha iyisiniz ve dikkatinizi öncelikli hedeflerinize yönlendiriyorsunuz. 14 Mart - 21 Mart Mottosu

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

14 Mart - 21 Mart

Terazi Burcu

Terazi ve yükselen Teraziler, sosyal çevrenizden gelecek önemli haberler, sosyal çevrenizdeki insanları organize ederek başlatacağınız işlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Arkadaşlarınızdan gelecek önemli haberler sizi mutlu edecek aynı zamanda bu haftayı iyi organize etmeniz gerektiğini fark edeceksiniz.

Çarşamba ve Perşembe günleri biraz kendi halinizde olmak ya da olayları biraz gözünüzde büyütmek ön plana çıkabilir. Cuma günü Başak burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunayı kadersel alanınızda yaşayacaksınız. Bir olayın iç yüzü ile karşılaşabilirsiniz. Aynı zamanda bazı noktalarda kendinize çok fazla yüklenmek,hayatınızdaki dengesizliklerin ruh halinize yansıması, fiziki sağlığınız ve ruhsal sağlığınız arasındaki dengesizlik Dolunay’ın ana konularını içerecek. O yüzden olayları ve durumları çok fazla gözünüzde büyütmeyin, yapamadığınız işler, yetişemediğimiz alanlar aslında bir anlamda sizin sağlık konularında da dikkat etmenizi gerektirebilir. Kendinize çok fazla yüklenmeyin.

İş hayatınızda güzel gelişmeler var özellikle parasal konularda attığınız adamların karşılığını çok net göreceğiniz, beraberyaptığınız insanların yakın çevresinden çok güzel bir şekilde faydalanacağınız bir dönem. Önemlianlaşmaları Perşembe günü karşınıza gelirken, Cumartesi günü özel hayatınızda sevdiğiniz insana sabırlı olamayabilirsiniz. İş koşturmalarınız, bu Dolunay’da alacağınız haberlerden kaynaklı olarak yakın çevreniz, çocuğunuz ya da aşk hayatınızdaki insandan bütün hırsınızı çıkarabilirsiniz.

Yatırım yapıyorsanız Cuma günü alacağınız haberler hafta sonu üzerinizde ağırlık yapabilir. Güneş Koç burcuna geçiyor Pazar günü ikili ilişkiler ve özel hayatınız önemli olmaya başlıyor. Bir ay boyunca ilişkilere daha fazla kendinizi verecek daha fazla onay almak isteyecek ve hayatınızda bir insan yoksa biri olmasını isteyeceksiniz. Bununla da ilgili olaylar hızlanacak. Eğer hayatınızda biri varsa, evliyseniz de yine eşinizin ya da partnerinizin konu ve olaylarına göre hareket etmek ön plana çıkabilir. Güzel sözleşmeler, konuşmalar, anlaşmalar da devreye girebilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
14 Mart - 21 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 41' 39" R
Ay
Balık
12° 31' 50"
Merkür
Koç
18° 33' 53"
Venüs
Boğa
05° 08' 58"
Mars
Koç
02° 19' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 41"
Satürn
Balık
16° 51' 58"
Uranüs
Boğa
22° 32' 25"
Neptün
Balık
29° 00' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 51"
Lilith
Başak
23° 42' 41"
True Node
Koç
15° 22' 33"
Son Güncelleme : 03/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>