Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Maksimum düzeyde çaba harcamak için doğru bir zamandasınız. Hafta sonuna doğru karşınıza çıkan engeller bazı gecikmelere sebep olsa da harika sonuçlar elde edeceksiniz. En doğrusu her türlü sürprizi kabul etmek! 14 Şubat - 21 Şubat Mottosu

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

14 Şubat - 21 Şubat

Terazi Burcu

Terazi ve yükselen Terazilerkoşturmalarınızla hızlı bir hafta başlıyor. 14 Şubat saat 14:17'den sonra sosyal çevreniz çok hareketli olacak. Arkadaşlarınızdan alacağınız bazı haberlerle sevdiğiniz insanla sosyal ortamlarda planlar yapmak önem kazanabilir ya da arkadaşlarınızla geçirilecek güzel bir akşam sizi mutlu edebilir.

Diğer taraftan Salı günü Merkür Kova burcuna geçiyor, aşka, keyfe, mutluluğa daha fazla vakit ayıracağınız bir döngü başlıyor. Keyfiniz artacak, aşkı daha fazla konuşacak aynı zamanda dijital ortamlarda arayacaksınız. Özel hayatınızla ilgili konularda biraz kumar oynamayı da seveceksiniz. Çarşamba günkü Dolunayı sosyal çevre ve arkadaşlık alanınızda yaşayacaksınız. Arkadaşlarınızla aranızda oluşacak bir mevzu ya da ego savaşı algınızı daha fazla arkadaş ortamlarınıza çevirmenize neden olabilir. Sosyal ortamlarda bulunmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Bu dönem çok fazla sosyal platformlar üzerinde olmanız, birileriyle tanışma, buluşma bir araya gelme gibi etkilerinizi de hızlandırabilir. Sosyal çevreniz, arkadaşlıklarınız, yeni insanlar, gruplar, aktiviteler bu Dolunayın ana konularından olacak.

Venüs ve Mars kavuşumu ev, aile ve yuva alanlarınızda. Demek ki evinizde, yuvanızda daha fazla mutluluğu ve huzuru bulacağınız bir dönem. Ev hayatınızda yaşadığınız sıkıntı ve problemler varsa şimdi bunları geride bırakacağınız bir dönem olacak. Sosyal medya üzerinden ve birçok insanla ev ortamı üzerinden de irtibata geçebilirsiniz. Misafir ağırlamak, aşkı bulmak için de uygun haftalardan tanesi olacak.

Cuma günü Güneş Balık burcuna geçiyor, çok çalışacağınız ve kendinizi işinizde göstermek isteyeceğiniz bir döngü içine giriyorsunuz. Bu dönem başkaları için çalışmak, hizmet etmek ön plana çıkarken aynı zamanda günlük hayatınızın ritmini de iyi ayarlamanız, sağlığınıza gereken özeni göstermeniz gerekecek. Tembellik zaman zamanhayatınızda sizi zorlasa bile kararsızlıklarınızı geride bırakırsanız bu dönem işlerinizden en yüksek verimi alabilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
14 Şubat - 21 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 27' 54" R
Ay
İkizler
23° 28' 38" R
Merkür
Koç
24° 17' 32"
Venüs
Boğa
13° 45' 40"
Mars
Koç
07° 41' 19"
Jüpiter
Boğa
26° 23' 20"
Satürn
Balık
17° 25' 40"
Uranüs
Boğa
22° 56' 42"
Neptün
Balık
29° 12' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
21° 13' 40"
Lilith
Başak
24° 29' 13"
True Node
Koç
15° 08' 53"
Son Güncelleme : 10/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>