Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Çok hevesliniz ama çok çaba sarf etmek sizi işinizden soğutuyor. İletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizden yardım isteyebilirsiniz! 21 Şubat - 28 Şubat Mottosu

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

21 Şubat - 28 Şubat

Terazi Burcu

Terazi ve yükselen Teraziler, haftanıza kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak, biraz kendinize vakit yaratarak başlayacaksınız. Hafta sonundan aldığınız etkilerle kendinize vakit yaratmanız gerektiğinin farkındasınız. Hafta sonu keyifli geçtiyse Pazartesi öğle saatlerine kadar bu etki devam edecek. Sabah saatleri önemli haberler alabilirsiniz. Salı ve Çarşamba maddi konular önemli olacak. Harcamalarınız yüksek olabilir, ödemeleriniz, beklediğiniz paralar varsa bunların üzerine düşeceksiniz. Ödeme dengesi, yatırımlarınız ve kazançlarınız konusunda birkaç gün hareketli geçebilir.

Salı günü Ay’ın ters açıları devrede olacak bu nedenle alışveriş yapmamaya özen gösterin. Sıkılganlıklarınız yüksek olabilir. Bu nedenle ihtiyacınız olmayan bir eşyayı alabilir sonrasında bu size pahalıya patlayabilir. Para ile ilgili konularda bazı konuları dengeleyemediğinizi düşünebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa Salı akşamüstüne kadar tehlike içerebilir, adımlarınızı dikkatli atın.

Çarşamba ve Perşembe Venüs ve Mars’ın Neptün’den aldığı olumlu açılarla beraber ev, aile ve yuva alanlarınızda çok keyifli vakit geçireceksiniz. Evde yapılacak işleri rahatlıkla halledebilirsiniz, yapmanız gereken harcamalar devreye girebilir ve bu da sizi mutlu edecek. Ev hayatınızdaki insanın tavrında pozitif gelişmeler olabilir, bu da sizi çok memnun edecek. Aile büyüklerinize yardım etmekten büyük mutluluk duyabilirsiniz.

Cuma günü dikkatli olun, para ile ilgili girişimler, yatırımlar konusunda sıkılganlıklarınız yüksek olabilir. Bu da para harcamalarını tetikleyebilir. Çocuğunuzun ev hayatında, okulu ile ilgili konularda ciddi harcamalar yaptığını düşünebilirsiniz. Çocuğunuz varsa onun heyheyleri tepesinde olabilir. Hem çocuğunuz hem sevdiğiniz insanla tutkularınızı çarpıştırmayın. Merkür Uranüs’ün yenilik enerjisini hayatınıza almaya özen gösterin. Hafta sonu eviniz, aileniz, yuvanız sizin için önemli olacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
21 Şubat - 28 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 15' 54" R
Ay
Koç
21° 18' 26" R
Merkür
Koç
20° 24' 25"
Venüs
Boğa
08° 25' 01"
Mars
Koç
04° 21' 34"
Jüpiter
Boğa
25° 22' 02"
Satürn
Balık
17° 05' 10"
Uranüs
Boğa
22° 41' 36"
Neptün
Balık
29° 05' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 37"
Lilith
Başak
24° 00' 20"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 06/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>