Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Güneş hafta boyunca size harika bir enerji bahşediyor. Bu iyi bir gelişme çünkü iradeniz yeterince sağlam değil. Eğer tatildeyseniz, cennetteymiş gibi hissediyorsunuz. 16 Ağustos - 23 Ağustos Mottosu

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

16 Ağustos - 23 Ağustos

Terazi Burcu

Terazi ve yükselen Teraziler, iletişimi yüksek haftalardan bir tanesi başlıyor. Yakın çevrenizle beraber keyifli bir hafta sizi bekliyor. İlişkiler yönünden şanslı bir döneme merhaba diyorsunuz. Aynı zamanda kendinize bakmak, kıyafetinizi değiştirmek, saç değişikliğine gitmek ya da kendinizi komple değiştirmek anlamında gökyüzü sizi destekleyecek. 3 hafta boyunca gökyüzünden güzel etkileşimler alacak, herkesin dikkatini üzerinize çekmesini bileceksiniz.

Bu hafta Merkür ve Mars kavuşumuyla kendi ruhunuza yüklenmemeye özen gösterin. Gözden kaçırdığınız detaylar, yapamadığınız işler, geri planda tuttuğunuz konular çok çabuk tepki vermenize ve hırsınızı biraz kendinizden çıkarmanıza neden olabilir. Özellikle geçmişten gelen konulara çok çabuk içerleyebilir ve çok çabuk tepki gösterebilirsiniz. Eğer yurt dışından bir haber bekliyorsanız ya da yurt dışı bağlantılı bir işiniz varsa bu hafta söylediklerinize, yaptıklarınıza dikkat edin, sinirli görünmemeye çalışın. Diğer taraftan sosyal çevre ortamlarında, arkadaşlık ilişkilerinizde güzel gelişmelerin yaşanacağı haftalardan bir tanesi olacak ama abartmaya da meyilli olacaksınız.

Pazar günü aşk evinizde bir dolunay gerçekleşecek. Geçtiğimiz ayda aslında dolunay yine aşk ve çocuk alanınızda gerçekleşmişti. Ama bu alanda özellikle başlattığınız işler varsa şimdi bu dolunayda bu işlerin karşılığını çok daha net bir şekilde görecek ve alacaksınız. Hayatınızda aşkta, çocuk kararlarında hala tamamlanmamış konular olabilir. Aşk hayatınızda, çocuğunuz varsa onunla ilgili konularda da önemli kararlar devreye girebilir. Hamile olduğunuzu öğrenebilirsiniz ya da bir hamilelik haberi gelebilir. Bu dolunayla beraber çocuklarla, gençlerle, eğitimle ilgili konularda verilmesi gereken önemli kararlar devrede olacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
16 Ağustos - 23 Ağustos

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 59' 44" R
Ay
Oğlak
05° 30' 59"
Merkür
Koç
16° 25' 15"
Venüs
Koç
29° 11' 10"
Mars
Balık
28° 35' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 51"
Satürn
Balık
16° 26' 41"
Uranüs
Boğa
22° 15' 48"
Neptün
Balık
28° 51' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 32"
Lilith
Başak
23° 10' 28"
True Node
Koç
15° 24' 31"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>