Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Pazartesi, salı, çarşamba günü Güneş, Merkür ve Satürn size destek oluyor. Projelerinizde gelişme kaydetmek için çeşitli desteklere güvenebilirsiniz. 2 Ağustos - 9 Ağustos Mottosu

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

2 Ağustos - 9 Ağustos

Terazi Burcu

Terazi ve yükselen Teraziler, gezmeye, dolaşmaya, başınızı alıp gitmeye odaklı bir hafta başlıyor. Sosyal çevreniz aktiviteler, davetler, organizasyonlar hayatınızı güzelleştiren, zenginleştiren ne varsa bu hafta bu konular devrede olabilir. Ama diğer taraftan aşk hayatınızın, varsa çocuklarınızın sorumlulukları, özel hayatınızın birtakım zorunlulukları, sosyal çevrenizdeki ilişkilerinizde sıkıntı ve problemler yaşamanıza neden olabilir. Bu hafta sosyal ortamlarda, arkadaşlık ilişkilerinize ekstra dikkat etmeniz gereken haftalardan bir tanesi olacak. Kendi özelinizde olmak, kendi başınız davranmak isteyebilirsiniz. Ama sosyal çevrelerde ilişkilerde bazı gerginlikler sıkıntı ve problemler yaşamaya meyilli olacaksınız.

Ayrıca bu hafta parasal konulara da dikkat etmeniz gerekecek. İşten beklediğiniz gelirleriniz varsa bu gelirleri hayatınıza geçirmekte zorlanabilirsiniz. Bazı değişimlerin sizin istediğiniz yönde olmadığını fark edebilirsiniz.

Neye odaklanabilirsiniz? Kendinizi geliştirmeye, kendinizle zaman zaman yalnız kalmaya odaklanmalısınız. Bu hafta pilinizi şarj etmek için kendi başınıza vakit geçirmeye ve kendinize daha fazla zaman ayırmaya özen göstermelisiniz. O zaman yaşadığınız bu zorlukları bu sıkıntı ve problemleri çok daha rahat atacaksınız.

Pazar günü Aslan burcunda bir yeni ay gerçekleşiyor. Bu yeni ayla beraber kaçırdığınız fırsatlar, bozulan ilişkileriniz varsa bunların belki de katbekat, misli misli daha güzelinin karşınıza geldiğini göreceksiniz. 15 gün boyunca işten elde edilen gelirleriniz, gelecek planlarınız, vizyonunuz, amaçlarınız, arkadaşlık ilişkilerinize dair yeni kararları bu yeni ayla beraber hayatınıza geçirin. Ayrıca varsa çocuğunuzun sağlığı ya da onun ilişkileriyle ilgili konu ve olaylara da dikkat etmeyi unutmayın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
2 Ağustos - 9 Ağustos

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 02' 10" R
Ay
Oğlak
06° 04' 05"
Merkür
Koç
16° 25' 55"
Venüs
Koç
29° 14' 15"
Mars
Balık
28° 37' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 26"
Satürn
Balık
16° 26' 54"
Uranüs
Boğa
22° 15' 56"
Neptün
Balık
28° 51' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 40"
Lilith
Başak
23° 10' 45"
True Node
Koç
15° 24' 24"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>