Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Merkür para kazanmanıza yardım ediyor ama buna paralel olarak her konuda doymak bilmez bir açlığa sahipsiniz. Harcamalarınız kart limitlerini aşıyor mu? Tüm bunları dengelemeye çalışın! 28 Haziran - 5 Temmuz Mottosu

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

28 Haziran - 5 Temmuz

Terazi Burcu

Terazi ve yükselen Teraziler, haftanız aslında keyifli etkilerle başlıyor ama gene de almanız gereken önemli sorumlulukların da olduğunu biliyorsunuz. Sosyal çevrenizin fazlasıyla hareketli olduğu, arkadaşlarınızla aranızdaki bağları kuvvetlendirmek istediğiniz bir dönem. Ama bu hafta en çok sosyal ilişkilerinizde, arkadaşlık ilişkilerinizde ve özel hayatınızda dikkatli olmanız gerekecek. Çünkü bulunacağınız ortamlarda engellenme, durma enerjisi devrede olabilir ve istediğiniz gibi hareket etmenizi engelleyebilir. İşten elde edilen gelirleriniz, geleceğe dair birtakım planlarımız varsa bu planlar bu hafta sizin düşündüğünüz gibi doğru çalışmayacak. Yakın çevrenizden alacağınız önemli haberlerin de devreye girdiğini göreceksiniz. Organizasyonlar, aktiviteler, davetler, arkadaş ortamlarında yapılacak birtakım işler bu hafta başında hayatınızı hareketlendirecek. Arkadaşlarınızla beraber yapacağınız önemli planların da sizin hayatınızı hareketlendirdiğini göreceksiniz.

Perşembe günü itibariyle bazı işlerinizde durma enerjisi devrede olabilir. Mesela biriyle tanışmış olabilirsiniz ama bu insanla anlaşmak sandığınız kadar kolay olmayabilir. Biryapacaksınızdır, her şey iyi başlamıştır ama bir şeyler sizi durdurabilir. O yüzden bu dönem mümkün olduğu kadar şartları ve durumları çok fazla zorlamamaya özen gösterin. Parasal konularda harcamalarınızı lütfen limitlendirin.

Hafta sonuna doğru bu gergin enerjiler düşündüğünüzden daha fazla risk almanıza ve harcamalar yapmanıza neden olacak. Kendinizi geliştirmek istediğiniz bir dönem, o halde bu hafta bu zorlu enerjilere, kendinizi daha farklı konulara vererek geliştirebilirsiniz. Olayları daha farklı yönden ele almaya çalışabilirsiniz. Unutmayın bu dönem hem kariyer hem işle ilgili fırsatların aktığı aynı zamanda kendinizi göstereceğiniz bir dönem. O yüzden çevresel faktörlerden dolayı yaşadıklarınızla hayatı kendinize dar etmeyin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
28 Haziran - 5 Temmuz

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 49' 59" R
Ay
Boğa
29° 53' 55" R
Merkür
Koç
22° 39' 42"
Venüs
Boğa
11° 41' 01"
Mars
Koç
06° 23' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 59' 28"
Satürn
Balık
17° 17' 52"
Uranüs
Boğa
22° 50' 49"
Neptün
Balık
29° 09' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 15"
Lilith
Başak
24° 17' 59"
True Node
Koç
15° 17' 44"
Son Güncelleme : 09/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>