Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Nefes nefese kalmış bir hâldesiniz. Hafta sonu boyunca da kendinizi sorguluyorsunuz. Pazar günü geri hareketine başlayan Satürn sizi planlarınızı gözden geçirmeye yönlendiriyor. Bazı projelerinizin olgunlaşması için zaman verin... 17 Mayıs - 24 Mayıs Mottosu

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

17 Mayıs - 24 Mayıs

Terazi Burcu

Terazi ve yükselen Teraziler, bu hafta başında kendinizi gösterecek ve işlerinizle ilgili konuların üzerine eğileceksiniz. Arkadaşlarınızla yapacağınız planlar Pazartesi öğleden sonra Salı ve Çarşamba günleri devrede olurken Perşembe ve Cuma günleri kendinize zaman ayırmaya ve ruhunuzu dinlendirmeye ihtiyacınız var gibi görünüyor. O yüzden Perşembe ve Cuma günleri kendinize vakit ayırmaya çalışın ve kalabalık ortamlarda çok fazla bulunmayın.

Perşembe günü itibarıyla Güneş İkizler burcuna geçiyor, eğitimden, öğrenmekten, derslerden yana şanslı bir süreç. Bu dönem adeta kendi amacınızı keşfedeceksiniz, meraklı olacaksınız. Dil öğrenmek ya da herhangi bir kursa yazılmak aynı zamanda sosyal medya üzerinde kendi bilginizi artırmak adına gayet şanslı bir süreç. Sizi tanımayan insanlardan göreceğiniz destekleriniz yüksek olacak. Bekarsanız dijital platformlardan özel hayatınıza dair çok güzel geri dönüşler alabilir, yeni bir insanla tanışabilir, kalıcı bir aşk ilişkisini hayatınıza geçirebilirsiniz.

Diğer taraftan abartmamanız gereken bir dönem. İş alanlarınızda da güzel sonuçlar ve fırsatlarınız var ama bu fırsatlar sizi ileriye götürecek mi? Bu fırsatları hayatınıza istediğiniz gibi geçirebilecek misiniz? Bu soruları kendinize sorarak ilerlemeniz gerekiyor.

Pazar günü Satürn gerilemesi var. Satürn aşk evinizde gerileyecek. Evliyseniz çocuk alanınızda gerileyecek. Önünüzdeki 5 ay boyunca hem aşkla ilgili konular hem çocuğunuzla ilgili konularda bazı sorumluluklarınızı üstlenmek istemeyebilirsiniz ya da üstlendiğiniz bu sorumluluklarda zorlanmalar, engeller, gecikmeler devrede olabilir. Bu dönem biraz daha kendinizi hayatın akışına bırakmak faydalı olabilir. İş hayatınızda diğer insanların fikirlerine önem verdiğiniz bir dönem ama bu fikirlerin sizi yanıltma özelliği de devrede olacak. O yüzden fikirleriniz doğrultusunda başka insanları dinleyeceğinize kendi bildiğinizden şaşmayın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
17 Mayıs - 24 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 31' 48" R
Ay
Yay
29° 12' 19"
Merkür
Koç
16° 18' 11"
Venüs
Koç
28° 35' 44"
Mars
Balık
28° 13' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 10"
Satürn
Balık
16° 24' 05"
Uranüs
Boğa
22° 14' 10"
Neptün
Balık
28° 50' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 32' 54"
Lilith
Başak
23° 07' 17"
True Node
Koç
15° 25' 56"
Son Güncelleme : 28/04/2024 11:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>