Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Perşembe gününe kadar Jüpiter'e bağlanan Mars işinizde ve her türlü girişiminizde umut vaat eden sonuçlar garanti ediyor. Finansal anlamda önemli bir karar vermeniz gerekecek. İnsanlardan tavsiye istemekten çekinmeyin. 26 Nisan - 3 Mayıs Mottosu

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

26 Nisan - 3 Mayıs

Terazi Burcu

Terazi ve yükselen Teraziler, kendi istek ve beklentilerinize ve sağlığınıza odaklanarak haftanızı başlatıyorsunuz. Sağlığınızla ilgili konular sizin için önemli. Hayatınızdaki birçok alanda bir denge kurmak istiyorsunuz. Ama bel bölgenize dikkat, böbrekle ilgili sıkıntı ve problemlere bu hafta başında açık olabilirsiniz. Ya da çok hızlı haberler gelebilir, bu hızlı haberlere kalbiniz pıt pıt hızlı hızlı çarpabilir yerinizde duramayabilirsiniz. Bu hafta sizin için önemli olacak çünkü Ay Terazi burcundayken haftaya giriş yapıyoruz.

Diğer taraftan Akrep burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. Siz bu Dolunay’ı para hanenizde yaşayacaksınız. Tam da bu dönemde ortak parasal meseleler, alacak verecek hesapları senin paran benim param, senin malın benim malım gibi bazı konuları gözden geçirdiğiniz bir dönem olacak. Her şeyi ortak hesap ettiğiniz bir dönem ama bu Dolunay’da daha çok cebinize giren parayla ilgili olacaksınız. Kendi paranızın derdine düşebilirsiniz. Bu dönem uzun zamandır tahsil edemediğiniz, etmek istediğiniz ama bir türlü olmamış parasal konuların haberini içerecek. Bu haberler kah iyi olabilir kah sizi zorlayabilir ama yine de ne olursa olsun en azından alıp alamayacağınızı ya da ne zaman alacağınızı bu Dolunay zamanı öğrenmiş olacaksınız.

Ani, hızlı, beklenmedik olaylarla dolu bir hafta. Biraz kafamıza göre davranmak isteğimiz de yüksek olacak ve bu konular daha çok parasal konuları içerecek. O yüzden belki parayla belki ödemeyle ilgili bir konu hafta sonuna doğru devreye girebilir. Bu dönem çok çalışıyorsunuz, çok mücadele ediyorsunuz ama diğer taraftan işlerinizle ilgili bu mücadelenizde parasal olarak karşılığını almak istiyorsunuz. Merak etmeyin, bu Dolunay zamanı karşınıza çok da olumsuz sonuçlar gelmeyecek. En azından bu çalışmalarınızın karşılığını bir şekilde alacaksınız. Ev, aile hayatınızdaki alanlarda yaşadığınız dengesizlikler artık geride kalacak.

Bu hafta sonu, aile büyüklerinizle parasal bir mevzuyu kafa kafaya vererek halledebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konularda hafta başında biraz dikkatli olmakta fayda var. Ayrıca bu hafta alacağınız haberlerle fırt fırt fırt oradan oraya hareket halinde olacaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
26 Nisan - 3 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 20' 30" R
Ay
Yay
13° 21' 19"
Merkür
Koç
16° 05' 03"
Venüs
Koç
27° 05' 22"
Mars
Balık
27° 16' 36"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 07"
Satürn
Balık
16° 17' 25"
Uranüs
Boğa
22° 10' 00"
Neptün
Balık
28° 48' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 43"
Lilith
Başak
22° 59' 08"
True Node
Koç
15° 29' 59"
Son Güncelleme : 27/04/2024 05:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>