Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yaratıcılık ve zihinsel beceriler konusunda bugünlerde daha yeteneklisiniz ve daha pragmatik, ağır işler size pek hitap etmiyor. 26 Temmuz - 2 Ağustos Mottosu

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

26 Temmuz - 2 Ağustos

Terazi Burcu

Terazi ve yükselen Teraziler, gündelik hayatınızın ritmi ve koşturmalarıyla haftanızı başlatıyorsunuz. Ama öyle çok da rahat koşturmalarla geçecek bir hafta başı değil. Çünkü Ay Balık burcunda ilerliyor. Bu da sizi biraz kararsız, hayalperest ve tembel yapabilir. Gündelik işlerinizi daha önceden planladıysanız planlarınızın tıkır tıkır işleyeceğini söylemek çok da doğru olmayacak. Çok çabuk su kaynatabilirsiniz. Biraz keyfe keder hareket edeceğiniz hafta başlarından bir tanesi, o yüzden önemli işlerinizi ertelememeye çalışın. Yoksa bütün bu işlerin üst üste bindiğini ve sizi daha da fazla sıkıştırdığını fark edebilirsiniz.

Çarşamba gününden sonra hafta sonuna kadar ilişkiler odaklı olacaksınız. Hayatınızda bir insan varsa onunla telefon konuşmaları yapabilir, birtakım planlar içerisine girebilirsiniz. Jüpiter Kova burcuna geçiyor ve gerilemeye devam ediyor. Yani Ekim ayına kadar aşk hayatınız, çocuklarla ilgili konular, sanatsal ve kreatif işler, size keyif veren alanlarda çeşitli şans ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu şans ve fırsatlarda birtakım sıkıntı ve problemler oluştuysa bunları yeniden ele alacak ya da hatalarınızı çok net bir şekilde fark edeceksiniz.

Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle beraber çevresel faktörler hızlanıyor. Arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçireceğiniz bir dönem. Organizasyona yönelik işleriniz varsa herkes sizi konuşabilir. Bulunduğunuz ortamlarda bilmiş tavırlarınızla, her şeyi iyi organize eden yönlerinizle diğer insanlar arasından çok çabuk bir şekilde sıyrılacaksınız.

Perşembe günü itibariyle Mars Başak burcuna geçecek yani biraz enerjinizi kullanmakta zorlanacağınız bir dönem başlıyor. Enerjinizi özellikle ilişkilerde ortaya koyarken bazı zorlanmalar yaşamaya açık olabilirsiniz. Ortaklı işlerinizde enerjiniz doğru çalışmayabilir. Yine bu dönem içerisinde önemli sırlarınızı, işlerinizi kimseyle paylaşmamaya özen gösterin. Çünkü enerjinin ne zaman nerede kime nasıl bir şekilde takılacağını ya da enerjinin ne zaman sizin aleyhinize döneceğini bilemeyebilirsiniz. Biraz yön şaşırmaları nereye gideceğinizi bilememe gibi etkilere karşı dikkat edin. Partneriniz varsa onun sağlığı ile ilgili konularda bu dönem önemli olacak,hayatı ile ilgili konular da önemli olabilir. İş ortamlarınızda abartıdan uzak durmaya özen gösterin. Sıkıntı ve problemleriniz varsa hafta sonu çeşitli ortamlarda, sosyal çevrelerde insanlarla bu sıkıntı ve problemleri ele almasını bileceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
26 Temmuz - 2 Ağustos

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 19' 29" R
Ay
Oğlak
23° 51' 05"
Merkür
Koç
16° 51' 17"
Venüs
Boğa
00° 52' 19"
Mars
Balık
29° 38' 43"
Jüpiter
Boğa
23° 55' 59"
Satürn
Balık
16° 33' 59"
Uranüs
Boğa
22° 20' 28"
Neptün
Balık
28° 54' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 11"
Lilith
Başak
23° 19' 34"
True Node
Koç
15° 21' 30"
Son Güncelleme : 30/04/2024 07:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>