Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

2 Ocak - 9 Ocak

Terazi Burcu

Terazi ve yükselen Teraziler para beklentileriniz, ödemeler ya da bu hafta halledilmesi gereken önemli fatura işleriyle haftanız ve yeni yılınız başlıyor. Sabah saatleri isteksizliğiniz, ketum halleriniz devrede olurken ya da şartlar size güvenilir gelmezken Pazartesi öğleden sonra itibariyle hayata görev gibi bakmaya başlayacaksınız. Özel hayatınızda yapılması gerekenleri ele almanız önem kazanacak, akşam saatleri ise biraz daha rahatlatmış olacaksınız.

Salı günü Venüs Kova burcuna geçiyor. Aşka, keyfe, mutluluğa daha fazla vakit ayırmak isteyeceğiniz bir döneme merhaba diyorsunuz. Önünüzdeki 3 hafta boyunca sevdiğiniz insanla aktivitelerde bulunabilir, davetlere, organizasyonlara katılabilir, sportif faaliyetlerden sanatsal birtakım etkinliklere kadar her şeyin içerisinde yer almak isteyebilirsiniz. Ailevi konularla çok uğraştınız şimdi biraz hobilerinize size keyif veren alanlara yönelme vakti. Çocuğunuz varsa bu dönem onunla olan bağlantılar kuvvetlenirken birlikte vakit ele geçirmekten mutluluk duyabilirsiniz ya da çocuğunuzun hobisine daha fazla vakit ayırabilir onunla daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Eğitmenlik, öğretmenlik işlerinizde kendinizi ön plana çıkaracaksınız. Diğer taraftan Pazartesi günü ev, aile ve yuva alanlarınızda yapılması gerekenler çok rahat bir şekilde ele alınırken Çarşamba günü özel hayatınızda sevdiğiniz insanla yapacağınız güzel tatlı bir plan kalbinizi yerinden oynatacak. Perşembe günü hayata esnek gözlerle baktığınızı ailevi ortamlarda mutlu, huzurlu ve şanslı olduğunuzu hissedeceksiniz.

Cumartesi günü Yengeç burcunda bir Dolunay var bu Dolunay sizin kariyer alanlarınızda gerçekleşiyor. Kariyerinizde ve meslek hayatınızda hızlı bir olay gündeme gelebilir ya da insanlar sizi konuşuyor olabilir. İş hayatınızda patronunuzla yaşayacağınız bir gerginlik ufak bir anlaşmazlık ya da oradan alacağınız bir haber sizi tedirgin edecek gibi görünüyor ama tedirginlik hissetmeden önce neler yapabileceğinizi gözden geçirmeniz bu Dolunayı daha faydalı kullanmanızı sağlayabilir.

Merkür ev, aile ve yuva alanlarınızda gerilemekte aile ortamınızda halletmeniz gereken önemli bir mevzu var, bu mevzuyu masaya yatırıp aile büyüklerinizle konuşabilir ve çözüme ulaşabilirsiniz. Bunu yapabilirseniz bu Dolunayın etkisi çok daha kuvvetli ve güzel olacak, sizi de olumlu etkileyecek. Göz önünde olacağınız ortamlarda mümkün olduğunca kavgalardan, sürtüşmelerden, gerginliklerden uzak durmanız faydanıza olabilir. Bu Dolunay, aile vearasındaki dengeyi iyi sağlamaya özen gösterin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
2 Ocak - 9 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 26' 52" R
Ay
Oğlak
11° 41' 57"
Merkür
Koç
16° 33' 09"
Venüs
Koç
29° 45' 34"
Mars
Balık
28° 56' 57"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 21"
Satürn
Balık
16° 29' 10"
Uranüs
Boğa
22° 17' 23"
Neptün
Balık
28° 52' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 07"
Lilith
Başak
23° 13' 34"
True Node
Koç
15° 23' 18"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>