Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

25 Mart - 1 Nisan

Terazi Burcu

Terazi ve yükselen Teraziler bu ay tutulması ikili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili konularda verilecek önemli bir kararı temsil ediyor. Bu kararı kendiniz için ve arkanıza bakmadan vermelisiniz. Beraber olduğunuz insan sizi yoruyorsa zorluyorsa arkanızdançeviriyorsa bazı önemli kararlar gündeme gelebilir. Hatta bu kararlar geçmişte vermiş olduğunuz kararlara yakın kararlar da olabilir. Bazı şeyleri geride bırakmanız gerekiyor, sağlığınızı önemsemeniz gerekiyor. Hiçbir şeyi güzellikle geçiştiremeyeceğiniz bir döngü içerisindesiniz. Özellikle yükseleniniz Terazi ise sağlıkla ilgili konulara bel bölgenize taşıyamayacağınız sorumluluklara aynı zamanda baş ağrılarına ve böbrek fonksiyonlarına da dikkat etmeniz gerekecek. Spor yapıyorsanız güzelliğe taktıysanız, bu dönem bunun için uygun olmayacak. Eğer bu noktalarda kendinizi çok fazla zorlarsanız sağlıkla ilgili konular da gündeminize yerleşebilir. Sağlıkta bazı şeyleri gözden geçirmeniz gereken bir dönem. Gerçekçi olmadığınız konularla da yüzleşmeniz gerekiyor. Hem ilişkinize dair hem de taşınma,birlikleri, ortaklı işler alanında da önemli kararlar alabilirsiniz ama kararınız ne olursa olsun dengeyi bozmayın. Ne bencilce kararlar verin ne de çok fazla karşı tarafı düşünerek adımlar atın. Yeri geldiğinde hayır demeyi öğrenin. Bu dönem en çok bu noktalardan sınanacaksınız.

Perşembe ve Cuma günleri keyifli günlerortamlarınızdan ve sağlığınızla ilgili konulardan yana güzel haberler devreye girecek. Yalnız kalmamanız gereken bir dönem ama yalnız kalmamanız gerekiyor diye ilişkilerinizde kendinizi harcamayın. Bunun dengesi çok hassas. Şifalanmanız gerekiyor. 8 Nisan'daki tutulma bu şifalanmayı karşınıza getirecek. İlişkilerde kendinizi öne çıkarırkenbencil olmamayı öğreneceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
25 Mart - 1 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 30' 55"
Ay
Kova
25° 09' 14"
Merkür
Koç
17° 52' 17"
Venüs
Boğa
03° 39' 09"
Mars
Koç
01° 23' 04"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 37"
Satürn
Balık
16° 45' 46"
Uranüs
Boğa
22° 28' 14"
Neptün
Balık
28° 58' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 47"
Lilith
Başak
23° 34' 36"
True Node
Koç
15° 21' 01"
Son Güncelleme : 02/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>