Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

15 Ocak - 22 Ocak

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar ailevi konular önemli ve bu hafta başında da ev ortamlarınızda uyuşuk haliniz devrede olabilir. Pazartesi günü bu biraz sizi zorlayabilir evinizde olmak sizi rahatlatacak. Salı günü Güneş’in Neptün'le bir olumlu açısı var. Ev, aile ve yuvanızla ilgili konularda kafanızda bir sürü plan var. Maddi konularda güzel kazançlarınızın olduğu, para ile ilgili konuları çok fazla düşündüğünüz ve bu konuları fazlasıyla takıntı yaptığınız da bir dönem içindesiniz. Maddi konularda da güzel fırsatlar karşınıza geliyor. Ev hayatınızda yapılması gerekenleri, önemli alışverişleri Perşembe günü ele alacaksınız. Cuma günü önemlibağlantıları devrede. İş olasılıklarının arttığı bir dönem. Tam da Cuma günü bununla ilgili bir haber kapınıza gelebilir.

Cumartesi günü Güneş Plüton kavuşumu para ile ilgili konularda takıntılı olacağınızı gösteriyor şüphe mekanizması fazlasıyla devreye girebilir. Parayla ilgili bir mevzu yurt dışı belki sizin dışınızda gelişecek kaynaklar ya da sizin dışınızda gelişecek bir durumdan kaynaklı olarak para ile ilgili bir mevzuyu iyi idare etmeniz gerekecek.

Yine Cumartesi günü Güneş Kova burcuna geçiyor iletişimsel işleriniz hızlanıyor satış, tanıtım, reklam, pazarlama alanında işi olanlar teknolojik alanlarını hızlandırabilir ve diğer taraftan da kısa vadeli gezme, dolaşma, keşifler yapmak anlamında da önünüzdeki dönemi kullanabilirsiniz. Aslında önünüzdeki dönem oldukça keyifli size güzel etkileşimler veriyor. Özgürleşmek, yeni insanlar tanımak adına size göz kapacak. Plüton da bu alanlarınıza giriyor. Yakın çevrenizde önemli değişim ve dönüşümler yaşayacaksınız. Yine yakın çevrenizden bir insanın üzerinizde baskı ve güç kurma isteği devreye girebilir. İletişimsel işlerinizde teknolojiyi şimdiye kadar kullanmıyorsanız önemli adımlar devreye girecek. Teknolojik adımlar, icatlar, keşiflerde güzel sonuçlar da elde edebilirsiniz. Eğitim sisteminizden kısa vadeli planlarınıza gezilerinize vehayatının akışını kullanma süreçleriniz de değişmeye başlıyor ama Plüton’un Kova burcundan geçişi sizi destekleyecek. Önünüzdeki dönem kendinizi teknolojik konulara, astrolojiye, psikolojiye, sosyolojiye kaptırabilirsiniz buralardan da güzel kazançlar elde edebilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
15 Ocak - 22 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 46' 00" R
Ay
İkizler
13° 30' 47" R
Merkür
Koç
23° 34' 36"
Venüs
Boğa
12° 52' 19"
Mars
Koç
07° 08' 07"
Jüpiter
Boğa
26° 13' 07"
Satürn
Balık
17° 22' 21"
Uranüs
Boğa
22° 54' 11"
Neptün
Balık
29° 10' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
21° 11' 21"
Lilith
Başak
24° 24' 24"
True Node
Koç
15° 12' 53"
Son Güncelleme : 10/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>