Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Jüpiter size destek oluyor ve siz de elinizden geleni yapıyorsunuz. Cuma gününden itibaren işinizdeki organizasyona bağlı problemlere karşı temkinli davranıyorsunuz. 19 Nisan - 26 Nisan Mottosu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

19 Nisan - 26 Nisan

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar, bu dönem içerisinde kendinizi işinizde gücünüzde daha fazla göstereceksiniz. Yenianlaşmaları,görüşmeleri,hayatınızda daha fazla vakit harcama, mesaiyi kalma, başkalarına hizmet etme üretme gibi konular önemli olacak. Beraber çalıştığınız insanlarla bu dönem olumlu ve pozitif işler çıkarmayı da bileceksiniz. Burası sağlık alanınız olduğunu için sağlığınıza da gereken özeni göstermeniz gereken bir dönem olacak, bunu da zaten yapacaksınız. Hem Güneş hem Merkür hem Venüs burada, demek ki sağlığınız da bu süreç içerisinde iyi olacak. İşle ilgili bir beklentiniz bir isteğiniz varsa Pazartesi günü Merkür Güneş’in kalbinde olacak. Bu Pazartesi, doğru işler, doğru dileklerde bulunmaya özen gösterin. İşle ilgili ani, hızlı, beklenmedik konular ya da sağlıkla ilgili konular hafta sonuna doğru devrede olacak.

Cuma günü Mars burç değiştirerek Yengeç burcuna geçiyor. Yani Mars ortak para alanlarınızda hareket etmeye başlayacak. Bu dönem eşinizin veya partnerinizin parasal konuları önem kazanacak. Bu süreçte sevdiğiniz insanın bazı mücadelelere şahit olduğunu fark edeceksiniz. Onunla beraber ortak bir para alanınız varsa bu dönem o paranız için birtakım uğraşlar içerisinde olacaksınız. Mesela evlisiniz boşanıyorsanız nafaka ile ilgili konular gündeme gelebilir. İşte bu dönem nafaka ile ilgili konuları kendi istediğiniz gibi bir sonuca bağlamak, bu parayı elde etmek ya da kazanmak, almak için uğraşabilirsiniz. Ameliyat olmayı düşünüyorsanız, aciliyeti yoksa ertelemenizi tavsiye ederim. Tehlikeli yerlerden durum ve olaylardan uzak durmalı, hem vatan hem aile ile ilgili konu geçtiğinde kavgalara karışmamalı, tanımadığınız ortamlarda dikkat çekmemelisiniz. Çünkü Mars, zor bir alanda hareket edecek. Yay burcunun o fütursuz hareketleriyle tehlikeli durumları üzerinize çekmeyi seversiniz. İşte bu dönem 23 Nisan’dan Mayıs ayının sonuna kadar dikkatli olmanız gerekecek. Parasal konularda mücadeleniz artabilir ama bunun sonucunda paranız da gelebilir. Unuttuğunuz bir para varsa onun peşine düşebilirsiniz.

Pazar gününe dikkat edin, çalışıyorsanız beraber çalıştığınız insanların hayatında bazı zorlanmalar devrede olacaktır ya da onlarla olan ilişkilerinizde bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Alacağınız bazı haberler doğrultusunda bardağı boş görmemeye özen gösterin. İlişkiler kolay kurulmuyor o yüzden ilişkilerinizi hemen bozmayın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
19 Nisan - 26 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 39' 35" R
Ay
İkizler
26° 13' 09" R
Merkür
Koç
24° 29' 47"
Venüs
Boğa
14° 00' 32"
Mars
Koç
07° 50' 34"
Jüpiter
Boğa
26° 26' 11"
Satürn
Balık
17° 26' 35"
Uranüs
Boğa
22° 57' 24"
Neptün
Balık
29° 12' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
21° 14' 19"
Lilith
Başak
24° 30' 33"
True Node
Koç
15° 07' 45"
Son Güncelleme : 10/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>