Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Bu hafta yönetici gezegeniniz Jüpiter eylem gücünüzü artırıyor. Çabalarınız herkesi memnun etmese de cuma gününe kadar elinizden geleni yapmaya çalışın. 2 Mayıs - 9 Mayıs Mottosu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

2 Mayıs - 9 Mayıs

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar, gündelik koşturmalarla bayramınızı ve haftanızı başlatıyorsunuz. Hızlı bir bayram ve bu bayram yalnız kalmayacaksınız Pazartesi öğleden sonra ve tüm bayram boyunca şartlar ve koşullar karşı tarafın elinde olacak. Bu bayramı sevdiğiniz insanın hareketleri ve davranışlarına göre planlayabilirsiniz. Bu bayram yalnız kalmayacak diğer insanlarla bir arada olacak ve mutluluğu ilişkilerle yakalayacaksınız.

Pazartesi günü Venüs Koç burcuna geçiyor, aşk hayatınız hareketleniyor. Önünüzdeki 3 hafta boyunca aşka, keyfe, mutluluğa, hobilerinize, eğitime, sanatsal ve kreatif işlerinize daha fazla vakit ayıracaksınız. Bu dönem spora başlamak ya da herhangi bir aktivitede bulunmak adına destekleniyorsunuz. Cesur yapınızla yapamayacağınız biryok gibi gözüküyor. Sadece sevdiğiniz insanı zaman zaman şüphe, kıskançlık vs. gibi etkilerle çok fazla zorlamayın, alttan almaya özen gösterin.

Çarşamba ve Perşembe günleri çok keyifli zamanlar. İş ve ev hayatınızda yapılması gereken ne varsa bunlar hallolacak. Zaten birkaç hafta önceden bazı konular hareketlenmişti şimdi bütün bunları çok doğru bir şekilde ele almanız söz konusu. Aynı zamanda Perşembe günü Güneş’in Uranüs’le bir kavuşumu olacak. Hızlı, ani, beklenmedik olaylar hemhem sağlıkla ilgili alanda Perşembe günü hareketlenecek. Tutulma zamanı görmediğiniz, yaşamadığınız konu ve olaylar 5 Mayıs Perşembe günü ortaya çıkabilir ve siz de burada önemli olaylar yaşayabilirsiniz.

Cuma günü sevdiğiniz insanla yapacağınız konuşmalar ruhunuza iyi gelecek. İlişkilerinizi toparlayacak, uzun zamandan sonra her konuda kendinizi iyi hissedeceksiniz. Hafta sonu gezmek, dolaşmak ve kendinizi dışarıya atmak önemli olacak ki eğer tatilden dönmediyseniz bulunduğunuz yerde bolca dış ortamlarda olmak isteyeceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
2 Mayıs - 9 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 04' 18" R
Ay
Yay
09° 48' 05"
Merkür
Koç
16° 03' 05"
Venüs
Koç
26° 44' 50"
Mars
Balık
27° 03' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 15"
Satürn
Balık
16° 15' 54"
Uranüs
Boğa
22° 09' 03"
Neptün
Balık
28° 48' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 46"
Lilith
Başak
22° 57' 17"
True Node
Koç
15° 30' 56"
Son Güncelleme : 26/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>