Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Haftaya yavaş bir başlangıç yapsanız da, Ateş burcunda meydana gelecek Yeniay sayesinde girişimlerinizde net bir ilerleme kaydettiğinizi fark edeceksiniz. 28 Mart - 4 Nisan Mottosu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

28 Mart - 4 Nisan

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar, iletişimsel işlerinizde yakın çevrenize beraber yapacağınız her tür aktivite ve faaliyetle haftanızı başlatıyorsunuz. Bu işlere teknoloji, bilim ya da elektrik-elektronik gibi konu ve olaylar dahil olabilir. Diğer taraftan hem arkadaş çevrenizin hem dehayatınızın önemli sorumluluklarıyla da uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Bu ekstra sorumluluklar karşısında hayata negatif gözlerle bakmamaya çalışın. Bu sorumluluklardan da öğreneceğiniz birtakım konular vardır diye düşünün.

Çarşamba ve Perşembe günleri aile hayatınıza daha fazla vaktinizi ayıracaksınız, bu da size mutluluk ve keyif verecek. Cuma günü gerçekleşen Yeniay aşk evinizde oluşuyor. Hayatınızda aşka, keyfe ve mutluluğa daha fazla yer vermek isteyeceksiniz. Baharın gelmesiyle beraber hayata bakış açınız cıvıl cıvıl olacak. Hevesiniz, coşkunuz diğer insanlara bulaşıcı olabilir. Aşk hayatınızda daha önceden yaşadığınız, kırıldığınız bir mevzu gündeme gelebilir ya da daha önceden yaşadıklarınıza benzer durumları yaşamaya gittiğinizi fark edebilirsiniz. Bu Yeniayla beraber aslında kendi hayatınıza dair, aşk hayatınıza dair bir anlamda şifalanacaksınız. Önce ufak bir mevzuyla uğraşmak sonrasında şifalanmak size iyi gelecek. Şifalanın ki 11 Mayıs’ta Jüpiter bu alanlarınıza girdiğinde size her şeyi doyasıya yaşama gücü versin. Borsada yatırım yapıyorsanız, herhangi bir yatırım alanınızda bir girişiminiz varsa bu Yeniayla beraber dikkatli adımlar atın. Çocuğunuz varsa onunla ilgili konular da bunun içerisine girebilir.

Pazar günü önemli konuşma devrede olacak. Hoşlandığınız birileri varsa bu hafta sonu buna dair verilecek önemli kararlar hayata daha umutla ve keyifle bakmanızı sağlayabilir. Hafta sonundan sonraki süreçhayatınızda da kendinizi daha rahat göstereceğiniz ve işle ilgili konuların da rahat akacağı bir süreç olacak. Bu haftanın tadını çıkarın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
28 Mart - 4 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 41' 50"
Ay
Kova
27° 48' 46"
Merkür
Koç
17° 58' 19"
Venüs
Boğa
03° 53' 00"
Mars
Koç
01° 31' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 15"
Satürn
Balık
16° 46' 44"
Uranüs
Boğa
22° 28' 52"
Neptün
Balık
28° 58' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 25"
Lilith
Başak
23° 35' 51"
True Node
Koç
15° 21' 12"
Son Güncelleme : 02/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>