Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Hafta boyunca Mars'ın üzerinizdeki olumlu etkileri sayesinde işinizde ve aktivitelerinizde kendinizi gösterdikten sonra hafta sonuna doğru ritmi biraz yavaşlatıp dinleniyorsunuz. 14 Mart - 21 Mart Mottosu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

14 Mart - 21 Mart

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar, uzak çevrelerden alınacak haberler ya da hafta başında çıkılacak seyahatlerle ilgili konuları iyi organize etmeniz gereken bir hafta başlıyor. Eğer keyfi bir seyahat yapacaksınız bu seyahatin çok hızlı aktığını görebilirsiniz. Pazartesi ve Salı kendi keyfinize daha fazla odaklanırken Çarşamba ve Perşembe günleri mesleki alanlarınız, kariyeriniz,ve profesyonel hayatınıza daha fazla vakit ayırmanız gerektiğini göreceksiniz.

Cuma günü tam da bu alanlarınızda bir Dolunay gerçekleşecek. Demek ki iş, kariyer, meslek konusunda önemli olaylar bu Dolunay zamanı karşınıza gelebilir. Bir haber bekliyorsanız, işle ilgili mevzularda bir projeye başlatacaksınız bunlarla ilgili verimli ve üretken olmanız gereken alanlar hız kazanacak. Aile alanlarınız ve kariyeriniz arasındaki dengeyi de iyi sağlamanız gerektiğini bu Dolunay’la beraber fark edeceksiniz. Annenizle ilgili konular bu Dolunayda karşınıza gelebilir. Bağırsak sıkıntıları, sindirim problemleri ve sinir sistemi dikkat etmeniz gereken konuların başında gelebilir. Oldukça eğlenceli bir hafta olacak.

Perşembe günü ev hayatınızda da yapılması gereken işleri çok rahat bir şekilde ele alabilirsiniz. Cumartesi günü iletişimsel bir işinizi yaparken, bir yerden bir yere koştururken ya da sosyal medyayı kullanırken heyheyleriniz tepenizde olabilir. Bağlantılarınızı zorlamamaya özen gösterin çabuk tepkiler vermeye meyilli olabilirsiniz. Aynı zamanda farklı davranma isteğiniz yüzünden beraber çalıştığınız insanları şaşırtma olasılığınız da yüksek olacak. Olumlu tarafından bakarsak farklı bir gün geçirmek isteyeceksiniz. Her zaman yaptığınızın dışına çıkmak farklı ve sıradışı olanın peşinden gitmek önemli olacak. Bu da size ayak uyduramayan insanlara karşı vereceğiniz tepkileri artırabilir.

Pazar günü Güneş’in Koç burcuna geçmesiyle beraber aşka, keyfe, mutluluğa daha fazla vakit ayıracağınız bir aylık döngü içerisine giriyorsunuz. Burası spekülatif alandır, şans alanıdır bir ay boyunca şansınız artmaya başlıyor. Hem kendinizi birçok konuda diğer insanlardan daha şanslı görebilirsiniz hem aşkı arıyorsanız bu dönemde aşkı bulabilirsiniz hem de sanatsal ve kreatif işlerinizde kendi gücünüzü gösterebilirsiniz. Bu dönem keyfiniz çok yüksek olabilir ve hiç kimseyi kafanıza takmayabilirsiniz. Böyle yaparsanız çok da iyi yaparsınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
14 Mart - 21 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 00' 01" R
Ay
Balık
02° 15' 45"
Merkür
Koç
18° 08' 41"
Venüs
Boğa
04° 16' 06"
Mars
Koç
01° 46' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 38"
Satürn
Balık
16° 48' 20"
Uranüs
Boğa
22° 29' 57"
Neptün
Balık
28° 59' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 27"
Lilith
Başak
23° 37' 55"
True Node
Koç
15° 21' 34"
Son Güncelleme : 03/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>