Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Dinamik ruh haliniz ve konsantrasyon becerileriniz sayesinde çabalarınızdan ve elde ettiğiniz sonuçlardan gurur duyabilirsiniz. Salı ve çarşamba günü itibarınız çok iyi bir noktaya gelecek. 14 Şubat - 21 Şubat Mottosu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

14 Şubat - 21 Şubat

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar ufak tefek para işleri, ödenmesi gereken işlerle 14 Şubat Sevgililer Gününüzü ve haftanızı başlatıyorsunuz. 14:17 itibariyle Ay Aslan burcuna geçer geçmez işleri güçleri bırakıp kendi havanızda olmak isteyeceksiniz. Önemli haberler alacak,birlikleri içerisinde olacak ve dış ortamlardan gelecek haberlere göre yapacaklarınızı şekillendireceksiniz.

Yine burada bir Dolunay gerçekleşecek Çarşamba günü. Demek ki uzaktaki akrabalarınız evliyseniz eşinizin kardeşleri ya da yakın çevresi, akraba ve kardeşleri aynı zamanda eğitim, seyahat, yurtdışı bağlantılı işlerle ilgili konu ve olaylar, ticari faaliyetler, hukuki meseleler bu Dolunayın konusu olabilir. Uzaklardan güzel haberler alabilirsiniz. Eğitim fırsatları karşınıza gelecek aynı zamanda seyahatle ilgili konularda da bir şeyleri başlatmak isteyecek, organize ve idare etmek durumunda kalacaksınız.

Salı günü Merkür Kova burcuna geçiyor, yakın çevre alanlarınız aktifleşiyor, iletişimsel konular ön plana geçmeye başlıyor. Satış, reklam, tanıtım, pazarlama, dijital platformlar, eğitim alanları, radyo, televizyon, ulaşım işleri, kısa vadeli planlar, iletişimi ilgilendiren her tür mecrada kendinizi göstereceğiniz aynı zamanda anlaşmaların, sözleşmelerin karşınıza geleceği de bir süreç olacak. Girişimcilik konusunda da bu dönemi iyi değerlendirin.

Venüs ve Mars kavuşumunu para alanınızda yaşayacaksınız. Bir insanla maddi konular yüzünden bir araya gelebilirsiniz. Kalbiniz boşsa bu insanla aynı sıkıntıları çektiğinizi fark edebilirsiniz. Aynı zamanda ilişkisinden yeni ayrılmış bir insanla karşılaşma olasılığınız da var. Maddi konular aynı zamanda hayatın tadını tuzunu çıkarma ikili ilişkiler konusunda sizi destekleyecek ve bu alanda da istediklerinizi yapabileceksiniz. Venüs ve Mars kavuşumları bu alanda bir cazibeniz de olduğunu gösteriyor, demek ki iyi de para kazanacaksınız.

Cuma günü Güneş Balık burcuna geçiyor, eviniz, aileniz, yuvanızı önemli olmaya başlıyor. Kendinizi, kimliğinizi evinize daha fazla göstermek isteyeceksiniz. Ev hayatınıza daha fazla yatırım yapmak, sevdiklerinizle evde buluşmak ya da aile büyüklerinizle bir araya gelmek önemli olurken eviniz ve yuvanızla alakalı, ailenizle ilgili konu ve olaylar hayatınızda hız kazanacak. Emlak almayı düşünüyorsanız, evinizle ilgili bir girişiminiz varsa Cuma gününden sonraki bir ay boyunca bu alanlardan yana şans ve fırsatlarınız yüzünüzü güldürebilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
14 Şubat - 21 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 58' 44" R
Ay
Başak
17° 50' 51"
Merkür
Boğa
02° 09' 38"
Venüs
Boğa
22° 04' 01"
Mars
Koç
12° 50' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 53"
Satürn
Balık
17° 54' 44"
Uranüs
Boğa
23° 20' 13"
Neptün
Balık
29° 22' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 40"
Lilith
Başak
25° 14' 07"
True Node
Koç
14° 54' 16"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>