Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Pazartesi ve salı günü Güneş ve Satürn işlerinizi düzene sokmanıza yardımcı oluyor. Sonrasında bu tempoda devam ediyorsunuz. Görüşmeler ve toplantılar sırasında herkesi cebinizden çıkarıyorsunuz! 7 Şubat - 14 Şubat Mottosu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

7 Şubat - 14 Şubat

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar, gündelik hayatımızın ritmi, koşturmalarınız, angarya işleriniz ya da yapılması gereken önemli işler bu haftanın konusu olacak. Sıkılganlıklarınız yüksek olabilir, bu sıkılganlıklar özellikle Pazartesi gece saatlerinde devreye girecek. Duygu iniş çıkışlarınızın da yüksek olacağı, hormonal dengesizliklere dikkat etmeniz gereken haftalardan bir tanesi olacak. Boğaz bölgesi, yutkunma, ses telleri, bademcikler, larenjit, farenjit, boyun tutulmaları ve incinmeleri gibi etkilere karşı önleminizi alın. Pazartesi ve Salı günleri bu konularla ilgili olacaksınız.

Çarşamba öğleden sonra Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkiler ve özel hayatınıza kendinizi daha fazla vereceksiniz. Mesela hayatınızda bir insan yoksa bile birileriyle olmak, dışarıya kendinizi atmak, sosyalleşmek, kendinizi göstermek arzunuz yüksek olabilir. Hayatınızda bir insan varsa o insanla beraber birkaç gün boyunca hareketli planlar içerisine gireceksiniz.

Hafta sonu ödemeler, harcamalar konusu devrede olacak. Hem harcamalara daha fazla yatkın olabilirsiniz hem de duygusal güvenliğinizi sağlamak anlamında kendinizi alışverişe vurabilirsiniz. Diğer taraftan para ile ilgili konularda mücadelelerinizin devrede olduğu, kazançlarınızı hızlandırdığınız bir dönem.

Özelliklehayatınızda Salı günü güzel bir haber karşınıza gelebilir. İş düzeninizde daha önceden yapılmış bir değişiklik işinize yarayacak ve bu hafta bu değişikliklerin parasal kazançlarınıza olumlu yansıdığını da göreceksiniz.

Cuma günü takıntılı davranmayın, karşınıza gelecek bir fırsatı takıntılarınız yüzünden kaçırmayın. Mümkün olduğunca esnek olun, para ile ilgili bir konuda ısrarcı olmayın. Bunu yaparsanız zaten her şeyin de rahat aktığını göreceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
7 Şubat - 14 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 07" R
Ay
Başak
16° 41' 58"
Merkür
Boğa
02° 01' 59"
Venüs
Boğa
21° 56' 51"
Mars
Koç
12° 46' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 30"
Satürn
Balık
17° 54' 21"
Uranüs
Boğa
23° 19' 53"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 23"
Lilith
Başak
25° 13' 29"
True Node
Koç
14° 54' 07"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>