Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İşinizdeki çalışma arkadaşlarınız ve müşterileriniz size cana yakın davranıyor. İşinizde de boş zaman aktivitelerinizde de becerilerinizi ortaya koyuyorsunuz. 21 Şubat - 28 Şubat Mottosu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

21 Şubat - 28 Şubat

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar, sosyal çevre ilişkileriniz ve arkadaşlarınızdan alınacak haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Hafta sonundan da aldığınız etkiler de bu yöndeydi. Arkadaşlarınız ve çevrenizle çok fazla vakit geçirmiş ya da haberleşmiş olabilirsiniz. Hafta da bu etkilerle başlayacak. Pazartesi öğleden sonra Salı ve Çarşamba günleri daha çok kendi içinizde olduğunuz, çalışıyorsanız da işinize gücünüze gömüldüğünüz zamanları temsil edecek. Uzaktan, anne tarafından haberler alabilirsiniz. Hayatınızda biri varsa, onun ailesinin ya da kendi sağlığı, işi ile ilgili konular önemli olabilir.

Çarşamba ve Perşembe oldukça keyifli. Maddi yönden bu keyfi kendi üzerinizde çok net göreceksiniz. Ev ve aile hayatınızda sevdiğiniz insanların parasal yönden size olan destekleri yüksek olabilir. Hem destek görebilir hem de maddi olarak siz destek verebilirsiniz. Bu da sizi çok mutlu edecek. Uzun zamandır evle ilgili yapmanız gereken bir harcama varsa Çarşamba ve Perşembe gününe denk getirmeye çalışın. Çünkü bu günlerde yapılan harcama evinize bereket ve uğur getirebilir.

Cuma gününe dikkat. İletişimle ilgili işlerinizde gerginlikleriniz yüksek olabilir. Çabuk tepkiler verebilirsiniz. Farklı işler yapma peşinde olacaksınız ancak bu işlerdeki sıra dışılığıyaptığınız insan anlamayabilir. Siz de ona çok çabuk tepki verebilirsiniz. Gemileri yakmayın, beraber çalıştığınız insanlara karşı anlayışlı olmaya çalışın. Fikirlerinizi hayata geçirmenin zor olduğunu düşüneceksiniz. Hafta sonu ise maddi konular hayatınızda önemli olacak. Bir yerden bir para bekliyorsanız bu parayla ilgili haberler hafta sonu gündeminize girebilir. Evinize yuvanıza gereken özeni göstermeniz ve yatırım yapmanız gereken bir dönem.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
21 Şubat - 28 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 04' 21" R
Ay
Başak
18° 59' 42"
Merkür
Boğa
02° 17' 19"
Venüs
Boğa
22° 11' 12"
Mars
Koç
12° 54' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 15"
Satürn
Balık
17° 55' 08"
Uranüs
Boğa
23° 20' 33"
Neptün
Balık
29° 22' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 58"
Lilith
Başak
25° 14' 46"
True Node
Koç
14° 54' 25"
Son Güncelleme : 17/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>