Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yaşamınızda bazı şeyleri yoluna koymak adına bir mülkünüzü satmaya ya da yenisini almaya karar verebilirsiniz. Kimi zaman bir şeylerden vazgeçmenin üzerimizde hafifletici bir etkisi olabilir. 28 Şubat - 7 Mart Mottosu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

28 Şubat - 7 Mart

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar, iletişimsel işleriniz, yakın çevrenizle yapılacak planlarla haftanızı başlatıyorsunuz. Etrafınızda olup biten konu ve olaylara bakış açınızın biraz daha esnek olması gereken haftalardan bir tanesi. İşleriniz çok yoğun olabilir, gündelik koşturmalarınız çok fazla olabilir ve bu aralar sorumluluklarınızın üzerinize bindiğini düşünebilirsiniz. Bardağın boş tarafını görmemeye çalışın. Aynı zamanda ilgilenmeniz gereken önemli işleriniz varsa bu işlerde göstereceğiniz disiplinle istediğiniz sonuçları da elde edebilirsiniz.

Çarşamba günü Balık burcunda gerçekleşecek Yeniayı siz ev, aile ve yuva alanlarınızda yaşayacaksınız. Ev hayatınıza dair vermek istediğiniz kararlar varsa bu kararlar hareketlenecek. 15 gün boyunca emlak, alım, satım, kiralama, yer değiştirme aynı zamanda evinizi yenileme gibi fikirleri hayata geçirebileceksiniz. Aile büyüklerinizin hayatında önemli olaylar olabilir. Onların hayatındaki bu değişimlerin güzel sonuçlara bağlandığını görebilirsiniz. Diğer taraftan ev ve aile hayatınızda yapılması gereken işler konusunda oldukça esnek olduğunuz bir dönem. Aile büyüklerinizin sağlığı ile ilgili konularda da güzel sonuçlar alabilirsiniz.

Perşembe günü Venüs Mars ve Plüton kavuşumu para alanlarınızda gerçekleşecek. Maddi konularda konuşmanız gereken insanlar varsa o insanların bazı noktalarda sizi yönlendirmeye çalıştığını, manipüle ettiğini fark edebilirsiniz. Parayla ilgili konularda çok çabuk tepkiler verebilir bir gücün bir ego sürtüşmesinin devreye girdiğini görebilirsiniz. O yüzden para işlerinizde Perşembe günü dikkatli adımlar atmaya özen gösterin. Özellikle harcamalar dengesiyle gelirler dengesini iyi oturtun. Yatırım yapıyorsanız bu dönem biraz manipüle edilmeye başka insanların fikirlerine kapılmaya da meyilli olabilirsiniz.

Cumartesi günü çok güzel haberler var. Ev, aile ve yuva alanlarınızda bolluk bereket sizinle olacak. Kendinizi gerçekten iyimser, şanslı ve umutlu görebilirsiniz. Hem baba tarafı hem aile tarafından alınacak güzel haberler sizi çok ama çok mutlu edebilir. Pazar günü Venüs ve Mars Kova burcuna geçiyor, iletişim alanlarınıza geçecekler. Önünüzdeki dönem iletişimsel konular hızlanırken satış, reklam, tanıtım, pazarlama ve yakın çevrenizle ilgili konu ve olaylarda kendi gücünüzü ön plana çıkaracaksınız. Yakın çevrenizden bir insanla tanışma ya da arkadaşça bir araya gelme ama bu arkadaşlığın sonrasında güzel bir ilişkiye dönüşmesi gibi etkiler altında olabilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
28 Şubat - 7 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 36' 29" R
Ay
Koç
26° 30' 48" R
Merkür
Koç
20° 41' 06"
Venüs
Boğa
08° 51' 11"
Mars
Koç
04° 37' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 27' 01"
Satürn
Balık
17° 06' 53"
Uranüs
Boğa
22° 42' 50"
Neptün
Balık
29° 05' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 00' 46"
Lilith
Başak
24° 02' 41"
True Node
Koç
15° 24' 24"
Son Güncelleme : 06/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>