Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Mars entelektüel ve sosyal becerilerinizi ikiye katlıyor. Toplantılar sırasında söz almaktan çekinmeyin, gerekirse konuşmalara dahil olun! 7 Mart - 14 Mart Mottosu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

7 Mart - 14 Mart

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar, gündelik hayatın ritmi angarya işleriniz, koşturmalarınız ve sağlıkla ilgili konular bu hafta sizin için önemli olacak. Boğaz bölgesine dikkat etmeniz gerekecek, lenf bölgesi, tiroitler, larenjit, farenjit, öksürük ya da boyun kilitlenmelerine karşı dikkatli olun. Pazartesi öğle saatleri alacağınız bir haber ya da koşturma sırasında bunları yaşama ihtimaliniz var.

Pazartesi ve Salı günleri sağlığınıza özen göstermeniz gerekiyor ama diğer taraftan bunlarla ilgili bir belirti yoksa dahayatınızda hızlı gelişmeler karşınıza gelebilir. 19 Kasım tutulma noktası sizin hemalanlarınızda hem de sağlıkla ilgili alanlarınızı tetiklediği için Pazartesi ve Salı günleri kendinize gereken özeni gösterin. Perşembe ve Cuma günleri ise özel hayatınızda sevdiğiniz insanla daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

Diğer taraftan Perşembe günü Merkür Balık burcuna geçiyor ev, aile ve yuva alanlarınızda hareket etmeye başlayacak. Önünüzdeki dönem evle ilgili konuşma ve görüşmeler hızlanabilir. Ev almak istiyorsanız bu dönem daha fazla harekete geçmek isteyebilirsiniz. İnsanlar evinize gelip gidebilirler ya da evden çalışma koşullarınızı hızlandırabilirsiniz, aile büyüklerinizle birtakım konuşmalar görüşmeler gündeme gelebilir. Ailenize ve sevdiklerinize karşı fazlasıyla fedakâr, anlayışlı olacağınız bir döngü içerisine giriyorsunuz.

Pazar günü ev ortamlarında bağışıklık sisteminiz düşük çalışabilir ya da sevdiğiniz insanlara yardımda bulunmak isteyebilirsiniz. Ailenizdeki insanlara yapacağınız yardımlar ön plana geçerken aile ortamında yine enerjiniz düşük çalışacak. Hafta sonu evinize yapacağınız harcamalar hızlanabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
7 Mart - 14 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 03' 15" R
Ay
Balık
03° 03' 22"
Merkür
Koç
18° 10' 34"
Venüs
Boğa
04° 20' 13"
Mars
Koç
01° 48' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 25"
Satürn
Balık
16° 48' 37"
Uranüs
Boğa
22° 30' 09"
Neptün
Balık
28° 59' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 39"
Lilith
Başak
23° 38' 17"
True Node
Koç
15° 21' 38"
Son Güncelleme : 03/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>