Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Çok kısıtlı bir sürede inanılmaz bir çalışma ortaya koyuyorsunuz ancak hafta sonu geldiğinde dinlenmeyi ihmal de etmeyin. Balık burcunda konumlanan Mars hayal gücünüzü ve ilham kaynaklarınızı öne çıkaracak. 11 Nisan - 18 Nisan Mottosu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

11 Nisan - 18 Nisan

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar, Pazartesi günü seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, yabancı insanlarla yapılacak olan işler ve dış alanda geçireceğiniz zamanlar ve işlerle ilgili olacaksınız. Tüm haftaya da bu işleriniz damgasını vurabilir. Önemli bir seyahat gündeme gelebilir, en ufak bir sıkıntıda alıp başınızı gitme isteğiyle dolu olabilirsiniz. İletişimsel alanlarda bir yandan işler geliyor ama bir yandan sorumluluklarınızın da çok yüksek olduğunu fark ediyorsunuz. O yüzden size yardım eden insanlar konusunda bir sıkıntı etkisi de devreye girebilir. Kendinizi sorumlu olduğunuz alanlarda yalnız hissedebilirsiniz.

Merkür’ün Boğa burcuna geçmesiyle beraber önünüzdeki 2 hafta boyuncahayatınızda başınızı kaşıyacak vaktiniz olmayacak. İşle ilgili konularda bazı koşulları sağlama almak isteyecekseniz, pratik yönünüzle hareket edeceksiniz. Daha önceden yaptığınız konuşma ve görüşmeler varsa bunları daha sağlama almak isteyeceksiniz. Sağlığınızla ilgili kontrollerinizi yaptırmak anlamında harekete geçebilirsiniz. Bunlar boğaz bölgesi, ses telleri, yüz bölgesi, baş bölgesi ve boyun bölgesini kapsayabilir.

Jüpiter Neptün kavuşumu Salı günü devreye girecek. Evinizde, ailenizde, yuvanızda güzel bir şans karşınıza gelebilir. Evle, gayrimenkulle ilgili, evinizde yapmak istediğiniz değişikliklerle ilgili önemli bazı girişimler devreye girerken yuvanız, nerede yaşayacağınız, nerede bulunacağınız sizin için önemli olacak. Eğer gerçekçi davranırsanız kafanızda hayal ettiğiniz ev, gayrimenkulle ilgili bir konu hızlanabilir.

Harekete geçme konusu Cuma gününden sonra çünkü buraya Mars girecek ve Mars’ın girmesiyle beraber ailevi ve evle ilgili konularda hızlı gelişmeler de devreye girecek. Mars’ın bu alanlarınızı ziyaret etmesiyle beraber evde doğalgaz, rutubet sorunları ya da su tesisatında çıkacak birtakım sıkıntılar ve problemler devrede olabilir. Siz de bunu yaşadıktan sonra yeni bir eve geçmeyi, yeni bir yer almayı ya da evinizi yenilemeyi düşünebilirsiniz. Evinizin güvenliğini bu dönemde ihmal etmeyin. Bir yandan misafir ağırlayacaksınız bir yandan eviniz için yapacağınız harcamalar da yüksek olacak. Güneş ve Satürn kavuşumları sevdiğiniz insanla beraber güzel planlar yapacağınızı gösteriyor. Sanatsal ve kreatif işlerinizde önemlianlaşmaları Çarşamba günü devreye girebilir. Pazar günü dinlenmek isteyeceksiniz ama Cuma ve Cumartesi günleri arkadaşlarınızla oldukça hareketli zamanlar sizi bekliyor olacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
11 Nisan - 18 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 35' 07" R
Ay
Yay
03° 26' 50"
Merkür
Koç
16° 00' 28"
Venüs
Koç
26° 07' 51"
Mars
Balık
26° 40' 34"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 18"
Satürn
Balık
16° 13' 08"
Uranüs
Boğa
22° 07' 22"
Neptün
Balık
28° 47' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 26' 03"
Lilith
Başak
22° 53' 58"
True Node
Koç
15° 32' 35"
Son Güncelleme : 26/04/2024 11:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>