Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Mars, Jüpiter ve Merkür burcunuz üzerinde önemli etkilere sahip. Bu hafta ne kadar da yeteneklisiniz. İşinizde, hesap kitap konularında ve analizlerde olduğu kadar yaratıcı ve sanatsal konularda da farkınızı ortaya koyuyorsunuz. 14 Şubat - 21 Şubat Mottosu

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

14 Şubat - 21 Şubat

Yengeç Burcu

Yengeç ve yükselen Yengeçler, oldukça hareketli ve heyecanlı haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Pazartesi 14:17’den sonra birkaç gün boyunca para ile ilgili olaylar hayatınızda aktif olabilir. Para ile ilgili bir konuda girişimci tarafınızı ön plana çıkarabilir, egosal davranabilirsiniz ya da cesur adımlarla ilerleyebilir uzun zamandır ele almanız, kontrol etmeniz gereken konularla ilgilenebilirsiniz. Çünkü Dolunayı da bu alanda yaşayacaksınız. Bu Dolunay zamanı elinize bir para geçebilir ya da para ile ilgili bir mevzuyu dengeye oturtmaya çalışabilirsiniz. Bu dönem işte bir şeyiniz kaybolabilir, ufak bir para kaybedebilirsiniz. Paranızı kime teslim ettiğinize, ticari faaliyetlerinizi kiminle yaptığınıza dikkat edin. Çünkü bu Dolunay önemli bir sabit yıldızla birleşecek ve bu sabit yıldız hırsızlıkla, para kaçırmakla bağlantılı olduğu için dikkatli olmakta fayda olabilir. O yüzden alacak verecek dengenizi iyi tutmaya çalışın.

Salı günü Merkür’ün Kova burcuna geçişiyle beraber para ile ilgili alanda sıkıntı ve problemlerinizi çözüme kavuşturmak anlamında şanslı bir 15 gün içerisinde olacaksınız. Diğer taraftan tam da bu dönem kredi başvurusunda bulunmak, bir borcun altına girmek konusunda da şanslı olacaksınız. Ya da çevrenizdeki insanlardan almak istediğiniz bir para varsa bütün bunları konuşmak için de uygun bir süreç olabilir.

Ocak ayında sevdiğiniz insanla çok zorlanmış olabilirsiniz. Şimdi Venüs ve Mars kavuşumu ile Dolunay zamanı ve sonrası 16 Şubat'tan sonraki dönemde özel hayatınızda şansı, mutluluğu, keyfi yakalayabilirsiniz. Yalnız beklentilerinizi çok yüksek tutmamaya özen gösterin. Büyük beklentiler içerisine girmek sizi zorlayabilir.

Cuma günü Güneş balık burcuna geçiyor. Seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler diğer insanlarla yapılacak her türlü iş, hukuki alan, ticari faaliyetler konusunda şanslı bir sürece merhaba diyorsunuz. Çok gezeceğiniz, kendinizi seyahatlere vuracağınız aynı zamanda diğer insanlarla bir arada olmaktan mutluluk duyacağınız, öğrenmekten de keyif alacağınız bir süreç başlıyor. Bu sürecin tadını çıkarın çünkü şanslar tanımadığınız yerlerden gelecek. Eğitim hayatında, ticari hayatınızda, seyahatler konusunda şanslı olabilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
14 Şubat - 21 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 08' 42" R
Ay
Aslan
25° 14' 20"
Merkür
Koç
29° 44' 17"
Venüs
Boğa
19° 43' 35"
Mars
Koç
11° 23' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 31' 56"
Satürn
Balık
17° 46' 55"
Uranüs
Boğa
23° 13' 35"
Neptün
Balık
29° 19' 31"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
21° 28' 52"
Lilith
Başak
25° 01' 28"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>