Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

15 Ocak - 22 Ocak

Yengeç Burcu

Yengeç ve yükselen Yengeçler dış ortamlardan alacak önemli haberlerle haftanız başlıyor. Dış ortamlarda ve daha az tanıdığınız insanlara karşı karnınız çok yumuşak. Maneviyatınız çok kuvvetli ve uzakta bulunan insanlar bu aralar daha fazla ilginizi çekiyor. Onlarla olan ilişkinizde mesafeli olmayı seviyorsunuz ama gerektiğinde yardım için herkesten önce oradasınız. Bu hafta yardımlaşma enerjiniz çok kuvvetli. Özel hayatınızda atılması gereken önemli adımlar olabilir.

Sevdiğiniz insanla vereceğiniz kararlar devreye girerken evliyseniz eşinizin akrabalarıyla ilgili halletmeniz gerekenleri ön plana alacaksınız bu anlamda Perşembe ve Cuma günleri önemli. Hayatınızda bir insan varsa sevdiğiniz insanla kısa vadeli bir planı devreye sokmak önemli olabilir. Bu hafta güzel teklifleriniz var eğer birinden teklif bekliyorsanız Cuma günü bu teklifin karşınıza gelme olasılığı yüksek olacak. Hayatınızda bir insan varsa o insanın hayatında güzel gelişmeler olabilir ve bu gelişmelerin ilişkinize yansıması da söz konusu olabilir.

İş hayatınızda bir işin sonucu ya da işinizle ilgili bir mevzuda ilişkilerde bir sıkıntı Cuma günü devreye girebilir ve birkaç gün önceden kendisini hissettirebilir. İş ilişkilerinize dikkat edin. Beraber çalıştığınız insanların hayatındaki zorlanma etkisi sizin hayatınıza da yansıyabilir. Duyduğunuz her şeye çok çabuk inanabilirsiniz ama onların hayatındaki yanıltıcı etkiler sizin hayatınızı kilitleyebilir. Yeni bir işe başlamak ya da işle ilgili bir girişimde bulunmak hafta sonuna doğru çok da destekli olmayacak. Bağışıklık sisteminizi sağlam tutmaya özen gösterin özellikle ailenizden bir insanın sağlığı ile ilgili konu ve olaylar yine hafta sonuna doğru gündeminize yerleşebilir.

Cumartesi günü Güneş’in Plüton’la bir kavuşumu var bu da sevdiğiniz insanın üzerinizde baskı ve gücü oluşturduğunu görebileceğiniz zamanlar. Burada bir güç çekişmesi bir ayrışma bir zorlanma etkisi de devreye girecek. Hiç beklemediğiniz bir şekilde karşı tarafın sizi manipüle etmeye çalıştığını belki kıskandığını belki de bir şekilde yönlendirmelerle hayatınızı kontrol etmeye çalıştığını fark edebilirsiniz. Aynı gün Güneş Kova burcuna geçince önünüzdeki bir ay boyunca parayla ilgili konular gündeminize yerleşebilir. Ortak gelirler, eşinizin, ailenizin parası ya da müşterek para alanlarınızda vermeniz gereken kararlar, banka işlemleri, alacak verecek dengesi ile ilgili konular bir ay boyunca gündeminize yerleşebilir. Burası aynı zamanda spiritüel konuları da içerir gizlemli ve mistik konularla daha fazla ilgili olabilirsiniz. Yine önünüzdeki bir ay içinde tanışacağınız bir insan hayatınızda fikirlerinizde önemli değişimlere neden olabilir. Evliyseniz bu dönem daha fazla eşin kaynakları ya da cinsellikle ilgili konuların önem kazandığını da görebilirsiniz.

Plüton bir gün sonra bu alanlarınıza giriyor 20 yıl boyunca burada kalacak maddi konularda önemli güçler elde edeceksiniz ya da eşinizin, partnerinizin para ile ilgili konularda önemli bir güce sahip olduğunu görme potansiyeliniz yüksek. Parayı seveceksiniz para kazanma arzunuz artacak başkalarının kaynaklarından ne kadar faydalanabileceğinizi göreceksiniz. Eğer şimdiye kadar parayla ilgili konularda sıkıntı yaşadıysanız ki geçtiğimiz senelerde Satürn burada size almanız gereken dersleri gösterdi. Burada doğru adımlar attıysanız Plüton’un bu geçişi varlığınıza ve verdiğiniz kararlara güç katabilir ama burada ufak tefek suiistimaller olduysa yanlış adımlar atıldıysa para ile ilgili konularda önce bir zorlanma yaşanacaktır sonra o sistemi kurmanız için hayat önünüzde yeni kapılar aralayacaktır. Plüton'un bu geçişiyle maddi konular hayatın anlamı gibi konulara bakış açınız tamamen değişmiştir ve bu değişimler de size yarar.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
15 Ocak - 22 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 53' 37" R
Ay
İkizler
00° 47' 22" R
Merkür
Koç
22° 43' 10"
Venüs
Boğa
11° 45' 38"
Mars
Koç
06° 26' 36"
Jüpiter
Boğa
26° 00' 21"
Satürn
Balık
17° 18' 09"
Uranüs
Boğa
22° 51' 02"
Neptün
Balık
29° 09' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 27"
Lilith
Başak
24° 18' 24"
True Node
Koç
15° 17' 27"
Son Güncelleme : 09/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>