Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Mars sayesinde âdeta yeniden doğuyorsunuz. Ayrıca yaratıcılığınızı da öne çıkarıyor. Hem işinizde hem de boş zamanlarınızda fikirlerinizi ifade etmekten çekinmeyin. 18 Nisan - 25 Nisan Mottosu

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

18 Nisan - 25 Nisan

Yengeç Burcu

Yengeç ve yükselen Yengeçler, aşka, keyfe, çocuklarınızla ilgili konulara vakit ayırarak haftanıza giriş yapıyorsunuz. Bütün bunları yaparken bu alanlarda sizi aşağıya çeken bazı duygusal travmalarla karşılaşabilirsiniz. Ama bu duygu değişimlerinin hayatınızda çok büyük kaoslar yaratmasına izin vermeyin. İsterseniz bu değişimleri çok rahat kontrol altına alabilirsiniz.

Kariyer fırsatlarınızın yüksek olacağı bir hafta ama aynı zamanda hem aile hayatınızda hem de kariyerinizde önemli çekişmelerin de devrede olacağı bir hafta. Ego ve güç çekişmelerine açık olacaksınız. Sevdiğiniz insanın, eşinizin, partnerinizin ailesiyle ya da ortağınızın bazı hareketlerine karşı vereceğiniz tepkiler hafta başında iyice görünür hale gelebilir. Sevdiğiniz insanla aranızdaki bağları koparmamaya özen gösterin. Diğer taraftan arkadaşlarınızla olan işlerinizde önemlibirlikleri ve görüşmeler devreye girebilir. Mesela bir organizasyon, bir aktivite yapacaksanız ya da bir davete katılacaksanız, bakış açınızla, fikirlerinizle etrafınızdaki birçok insana ilham verebilirsiniz. Bu dönem işten güzel gelirler elde edebilirsiniz. Kariyer vehayatınızda kurduğunuz doğru bağlantıların hayatınızda ne kadar etkili olduğunu çok net bir şekilde göreceksiniz.

Çarşamba günü Güneş Boğa burcuna geçiyor önünüzdeki bir ay boyunca sosyal çevreniz ve arkadaşlık ilişkileriniz ön plana çıkıyor. Tam da bu ay kendinizi çok fazla mesleki konulara vermiştiniz şimdi işlerinizin karşılığını alacaksınız. Aynı zamanda ihmal ettiğiniz, uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelmek, yeni ortamlara girmek anlamında da hayat sizi destekleyecek. Pazar günü olumsuz bakış açısından mümkün olduğunca uzak durun. Bir para mevzusuyla ilgili bu yaklaşımı sergileyebilirsiniz. Siz hayata esnek ve güzel gözlerle baktığınız müddetçe bunun sonuçlarını da çok güzel bir şekilde alacaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
18 Nisan - 25 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 30' 06" R
Ay
Oğlak
12° 26' 27"
Merkür
Koç
16° 34' 10"
Venüs
Koç
29° 49' 41"
Mars
Balık
28° 59' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 08"
Satürn
Balık
16° 29' 28"
Uranüs
Boğa
22° 17' 34"
Neptün
Balık
28° 52' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 18"
Lilith
Başak
23° 13' 56"
True Node
Koç
15° 23' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>