Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Mars'ın etkisi yüzünden gerginleşen bir atmosferde huzurunuz bozuluyor. Neyse ki Jüpiter ve Merkür sayesinde perşembe ve cuma günü ayağa kalkmanıza yardımcı oluyor. 14 Mart - 21 Mart Mottosu

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

14 Mart - 21 Mart

Yengeç Burcu

Yengeç ve yükselen Yengeçler parasal işlerde yapılması gerekenler, ele alınması gerekenler bu hafta sizin için önemli olacak. Diğer taraftan aşka, eğlenceye, çocuklarla ilgili konulara ya da hobilerinize daha fazla para harcamak isteyebilirsiniz. Hafta ortası gibi yakın çevre, akraba ve kardeşlerin hayatında oluşacak olaylardan güzel sonuçlar elde edilebilir ya da onlarla beraber yapacağınız kısa vadeli planlarınıza odaklanacaksınız. Hafta sonuna doğru daha rahat olacağınız, dinleneceğiniz, sakin ortamlarda bulunmak isteyeceksiniz.

Cuma günü Başak burcunda bir Dolunay var bu Dolunay sizin yakın çevre alanlarınızı tetikleyecek. Demek ki bu Dolunay zamanı düşünceleriniz önemli olacak ve yakın çevrenizde olup biten konu ve olaylara daha fazla vaktinizi harcayacaksınız. Kısa vadeli planlarınız uzun vadeli planlarınızla örtüşmeyebilir ya da uzaklardan gelecek bir haber doğrultusunda yakın çevrenizdeki işleri ve olayları organize etmek durumunda kalabilirsiniz. Satış, reklam, tanıtım, pazarlama alanında hızlı gelişmeler karşınıza gelebilir. Başak burcundaki Dolunaylar mükemmelleştirme ve verimli hale getirmeyle bağlantılı olduğu için yakın çevrenizle olan bağlantılar, konuşmalar ve bu insanlarla atılacak adımlar konusunda her şeyi yeni baştan ele almak önemli olacak.

Hafta sonuna doğru para ile ilgili konulara dikkat edin, çabuk tepkiler vermeye meyilli olacaksınız. Bir borç ya da bir ödeme ile bağlantılı bir konu sizi sinirlendirebilir. Bir ödeme mevzusunda birileriyle takışabilirsiniz. Bu dönem içerisinde mümkün olduğunca sakin durmaya özen gösterin.

Pazar günü Güneş Koç burcuna geçecek ve kariyer, meslek hayatınızda hızlı gelişmeleri karşınıza getirecek. Kariyerinizde ve mesleğinizde kendinizi göstereceğiniz bir dönem başlıyor. Aynı zamanda dişli yapınızla hareket edeceksiniz. Cesur adımlar atmak isteyeceksiniz ama toplum önü duruşunuz gayet hareketli, aktif, liderliğe oynayan bir noktaya gelebilir. Egonuzun da bu dönem yükseldiğini fark edebilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
14 Mart - 21 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 13' 07" R
Ay
Aslan
26° 09' 21"
Merkür
Koç
29° 49' 56"
Venüs
Boğa
19° 49' 13"
Mars
Koç
11° 27' 04"
Jüpiter
Boğa
27° 33' 01"
Satürn
Balık
17° 47' 14"
Uranüs
Boğa
23° 13' 51"
Neptün
Balık
29° 19' 38"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
21° 29' 06"
Lilith
Başak
25° 01' 58"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>